Buzz

Η Γκαλ Γκαντότ ήταν έτοιμη να φύγει από τον ρόλο της «Wonder Woman» αν δεν είχε καλύτερο μισθό στο σίκουελ

στα 10

Και από ό,τι φαίνεται έπαιξε σωστά τα χαρτιά της και κέρδισε.

Η Γκαλ Γκαντότ ήταν έτοιμη να φύγει από τον ρόλο της «Wonder Woman» αν δεν είχε καλύτερο μισθό στο σίκουελ

Το «Wonder Woman» της Πάτι Τζένκινς ήταν μια τεράστια επιτυχία. Η πρώτη υπερηρωική ταινία με πρωταγωνίστρια γυναίκα μας έδωσε μια από τις καλύτερες προσθήκες στο DCEU, αποδείχθηκε και μια τεράστια επιτυχία στο παγκόσμιο box office, αλλά και μας γνώρισε την μαγευτική Γκαλ Γκαντότ.

Ολη όμως αυτή η επιτυχία μπορεί να έκανε το σίκουελ «Wonder Woman 1984» μια τελείως διαφορετική ταινία, μιας και η Γκαντότ είχε σκοπό να παίξει σκληρό παιχνίδι με τις διαπραγματεύσεις του συμβολαίου της, όπου αν το στούντιο συμφωνούσε με τους όρους της ήταν ακόμα και διατεθειμένη να αποχωρήσει από τον ρόλο της.

Διαβάστε ακόμα: Οι κινηματογραφικές ανακοινώσεις από το DC FanDome 2021

wonder woman 1984 607

Αυτό αποκάλυψε η ίδια σε μια συνέντευξή της στο περιοδικό Elle, όπου είπε πως ήταν έτοιμη να ρισκάρει τα πάντα για να πάρει τον μισθό που της αναλογούσε για το σίκουελ μετά και το σχεδόν ένα δισεκατομμύριο εισπράξεις που έκανε η πρώτη ταινία στο παγκόσμιο box office. Οπως λέει ήταν «απίστευτα ευγνώμων για τον ρόλο της» μιας και αυτός ήταν εκείνος που την έκανε διάσημη, αλλά μιας και ως τότε δεν ήταν ευρέως γνωστή ο μισθός της για την πρώτη ταινία φημολογείται πως ήταν περίπου στα 300.000 δολάρια.

Φυσικά μετά από αυτό πήγε με άλλον αέρα στις συνομιλίες για το σίκουελ. «Αν το πάρετε ως ένα παιχνίδι με χαρτιά, είχα καλύτερο χέρι. Ημουν έτοιμη να μην το κάνω εάν δεν πληρωνόμουν δίκαια», εξήγησε η Γκαντότ. Ο μισθός της λέγεται πως αυξήθηκε τριάντα φορές παραπάνω από πριν, αλλά για την ίδια δεν θεωρεί πως δεν ήταν άδικος ο τρόπος που συμπεριφέρθηκε. «Οχι, γιατί όταν είμαι δίκαιη είναι γατί έχω το δίκιο με το μέρος μου».

Το «Wonder Woman 1984» μπορεί, εν τέλη, να μην ήταν η ταινία που περίμεναν οι φανς αλλά τουλάχιστον η Γκαντότ παρέμεινε στον ρόλο της, έγινε μια από τις μεγαλύτερες σταρς του Χόλιγουντ, κάνοντας την Wonder Woman ένα είδωλο για πολλούς φανς, ενώ ήδη ετοιμάζεται μια τρίτη ταινία, η οποία θα κλείσει και την τριλογία.