Buzz

Οι κινηματογραφικές ανακοινώσεις από το DC FanDome 2021

στα 10

Από το «Black Adam» μέχρι και το «The Batman», αυτές είναι όλες οι ανακοινώσεις από το DC FanDome που πραγματοποιήθηκε διαδικτυακά το Σάββατο που μας πέρασε.

Οι κινηματογραφικές ανακοινώσεις από το DC FanDome 2021

To Σάββατο που μας πέρασε πραγματοποιήθηκε το ετήσιο DC FanDome και για περίπου τέσσερις ώρες οι φανς απόλαυσαν τρέιλερ και νέα γύρω από το κινηματογραφικό και κομιξικό σύμπαν της DC.

Δείτε παρακάτω ολόκληρο το event του DC FanDome.

Με αρκετές εκπλήξεις και μερικές συναρπαστικές αποκαλύψεις αυτές είναι οι πιο σημαντικές κινηματογραφικές ανακοινώσεις που έγιναν φέτος στο DC FanDome.

Διαβάστε ακόμα: «Δεν είναι σήμα, είναι προειδοποίηση». Νέο teaser για το «The Batman» του Ματ Ριβς

Black Adam

Ο Ντουέιν Τζόνσον συνεργάζεται ξανά με τον σκηνοθέτη Χάουμε Κολέτ-Σέρα του «Περιπέτεια στη Ζούγκλα» για να φέρει στη μεγάλη οθόνη το νέο υπερήρωα της DC Black Adam και μας έδωσε μια πρώτη μικρή ματιά από την ταινία.

Aquaman and the Lost Kingdom

O Τζέισον Μομόα μας έδωσε μια πρώτη ματιά στο σίκουελ του «Aquaman» σε σκηνοθεσία του Τζέιμς Γουάν το οποίο, όπως υπόσχεται, θα είναι μεγαλύτερο σε κλίμακα και πιο επικό.

Peacemaker

O Τζον Σένα θα ερμηνεύσει και πάλι τον ρόλο του Peacemaker από την ταινία «The Suicide Squad» στη νέα σειρά του HBO Max σε σκηνοθεσία του Τζέιμς Γκαν, η οποία θα κάνει πρεμιέρα στις 13 Ιανουαρίου 2022.

DC League Of Super-Pets

Το «Black Adam» δεν είναι η μόνη ταινία DC στην οποία ο Ντουέιν Τζόνσον πρωταγωνιστεί. Δανείζει και την φωνή του στον Κρίπτο, το σκυλί του Superman, στη νέα ταινία κινουμένων σχεδίων μαζί με άλλα ζωάκια υπερηρών όπως το καγκουρό Τζούμπα της Wonder Woman, το σκύλο Ace the Bat-Hound του Batman, και την γάτα Streaky the Supercat της Supergirl.

The Flash

H πρώτη μας ματιά από την σόλο ταινία του Flash με πρωταγωνιστή τον Εζρα Μίλερ και σε σκηνοθεσία του Αντι Μουσιέτι, όπου και μας εισάγει στο multiverse της DC αλλά και μας παρουσιάζει έναν Batman από ένα άλλο σύμπαν.

Superman

Η DC ανακοίνωσε πως αλλάζει το μότο του Superman από το «Αλήθεια, Δικαιοσύνη και τον Αμερικάνικο τρόπο (ζωής)» (Truth, Justice, and the American Way) σε «Αλήθεια, Δικαιοσύνη και Ενα Καλύτερο Αύριο» (Truth, Justice and a Better Tomorrow).

superman fleicher 607

Batgirl

H πρώτη ταινία της Batgirl είναι γεγονός και έρχεται στο HBO Max σε σκηνοθεσία των Αντίλ Ελ Αρμπι και Μπιλάλ Φαλάχ, σενάριο της Κριστίνα Χόντσον του «Birds of Prey» με την Λέσλι Γκρέις στον ρόλο της Μπάρμπαρα Γκόρντον/Batgirl. Η ταινία είναι ακόμα στα αρχικά στάδια παραγωγής αλλά οι σκηνοθέτες της παρουσίασαν ένα πρώτο concept art.

batgirl

Blue Beetle

H πρώτη σόλο ταινία με Λατίνο υπερήρωας έρχεται στο DCEU με το «Blue Beetle» σε σκηνοθεσία του Ανγκέλ Μανουέλ Σότο και πρωταγωνιστή τον Ζόλο Μαριντουένια. Η ταινία είναι ακόμα στα αρχικά στάδια παραγωγής αλλά οι σκηνοθέτες της παρουσίασαν ένα πρώτο concept art.

blue beetle

Batman: The Caped Crusader

O δημιουργός της βραβευμένης σειράς κινουμένων σχεδίων «Batman: The Animated Series» Μπρους Τιμ, συνεργάζεται με τους Τζ. Τζ. Εϊμπραμς, Ματ Ριβς και Τζείμς Τάκερ για να δημιουργήσει μια νέα σειρά κινουμένων σχεδίων με την ατμόσφαιρα της σειρά της δεκαετίας του ’90.

Shazam!: Fury of the Gods

Οι πρωταγωνιστές της ταινίας Ασερ Ειντζελ και Ζάκαρι Λίβαϊ μας παρουσίασαν τις πρώτες σκηνές από το σίκουελ της ταινίας του 2019, αλλά και την πρώτη ματιά στις κακές θεές της ταινίας Εσπέρια (Ελεν Μίρεν) και την αδερφή της Καλυψώ (Λούσι Λιού).

Wonder Woman

Η DC γιορτάζει τα 80 χρόνια της Wonder Woman με την Πάτι Τζένκινς και την Λίντα Κάρτερ να μιλάνε για την τρίτη ταινία της σειράς.

The Batman

Φυσικά η βραδιά έκλεισε με το νέο επικό τρέιλερ του «The Batman» με παρουσίαση από τον σκηνοθέτη της ταινίας Ματ Ριβς και τους πρωταγωνιστές της Ρόμπερτ Πάτινσον και Ζόι Κράβιτς.