Buzz

«Δεν είναι σήμα, είναι προειδοποίηση». Νέο teaser για το «The Batman» του Ματ Ριβς

στα 10

Λίγο πριν κάνει την πρεμιέρα του το νέο τρέιλερ της ταινίας στο DC FanDome αύριο Σάββατο.

«Δεν είναι σήμα, είναι προειδοποίηση». Νέο teaser για το «The Batman» του Ματ Ριβς

To Σάββατο στις 20.00 ώρα Ελλάδος ξεκινά το DC FanDome, το ετήσιο event της DC για τους φανς στο οποίο παρουσιάζει τρέιλερ και νέα γύρω από το σύμπαν των κόμικς της. Σε αυτό φυσικά δεν θα λείψει και η Warner η οποία ετοιμάζεται να παρουσιάσει τρέιλερ και σκηνές γύρω από μερικές από τις πιο σημαντικές και αναμενόμενες ταινίες του DCEU, όπως και το «The Batman» του Ματ Ριβς, με τον Ρόμπερτ Πάτινσον στον ρόλο του Σκοτεινού Ιππότη.

Ηδη για να προετοιμάσει το έδαφος, η Warner παρουσίασε ένα μικρό teaser στον επίσημο λογαριασμό της ταινίας στο twitter, 14 μήνες μετά από την πρεμιέρα του πρώτου τρέιλερ.

Διαβάστε ακόμα: To «The Batman» θα χρησιμοποιήσει την πρωτοποριακή ψηφιακή τεχνική του «The Mandalorian»

Το ίδιο έκανε φυσικά και ο Ματ Ριβς στον δικό του λογαριασμό βάζοντας μια φωτογραφία με τον Batman να κοιτάζει το Γκόθαμ Σίτι από ψηλά γράφοντας «καλημέρα από την Γκόθαμ Σίτι. Ανυπομονώ να σας δείξω περισσότερα στο #DCFanDome αυτό το Σάββατο…»

Η ταινία ολοκλήρωσε τα γυρίσματά της τον Μάρτιο, μετά από αρκετές αναβολές λόγω της πανδημίας, και μαζί με τον Πάτινσον πρωταγωνιστούν και οι Ζόι Κράβιτς στον ρόλο της Catwoman, Τζέφρι Ράιτ στον ρόλο του Επιθεωρητή Γκόρντον, Πολ Ντέινο στον ρόλο του Ρίντλερ, Κόλιν Φάρελ στο ρόλο του Πιγκουίνου, Τζον Τορτούρο, Πίτερ Σάρσγκαρντ, Τζέιμι Λόσον και Αντι Σέρκις.