Buzz

Πρώτο trailer για το «The Batman» - όλη τη δουλειά την κάνουν... οι Nirvana

στα 10

Σκοτεινό, ατμοσφαιρικό, ένα τρέιλερ - σύσταση για την ταινία του Ματ Ριβς που έρχεται τον Οκτώβριο 2021.

Πρώτο trailer για το «The Batman» - όλη τη δουλειά την κάνουν... οι Nirvana

Πριν τρεις μέρες δήλωσε το παρών το teaser poster του «The Batman» του Ματ Ριβς και να που το πρώτο τρέιλερ - χορταστικό στα 2'30'' του - είναι εδώ.

Δείτε ακόμη: Πρώτο επίσημο πόστερ για το «The Batman» του Ματ Ριβς

Οπως εξήγησε ο Ματ Ριβς, στο ολοήμερο DC FanDome event όπου και παρουσίασε το τρέιλερ το βράδυ του Σαββάτου, ενώ τα γυρίσματα της ταινίας διακόπηκαν τον Μάρτιο εξαιτίας της πανδημίας, θα ξαναρχίσουν, καλώς εχόντων των πραγμάτων, στις αρχές Σεπτεμβρίου. Ωστόσο, μόνο το 25% των γυρισμάτων πρόλαβε να γίνει πριν την καραντίνα, οπότε η έξοδος της ταινίας μεταφέρεται για τον Οκτώβριο 2021.

the batman 607

the batman 607

Παρά την παύση και το περιορισμένο υλικό, το τρέιλερ έχει τις σκηνές που χρειάζεται για να δώσει τον τόνο και να συστήσει τους ήρωες. Ο Batman του Ρόμπερτ Πάτινσον είναι επαρκώς συνοφρυωμένος ως Μπρους Γουέιν και χαρακτηριστικά σκοτεινός με το κοστούμι του της νυχτερίδας - κι ένα ζηλευτό βραδινό smoky eyes make-up. Παίρνουμε μια γεύση από το batmobile που μοιάζει να τα σπάει, από την Catwoman της Ζόι Κράβιτς, τον Επιθεωρητή Γκόρντον του Τζέφρι Ράιτ, αλλά την τιμητική του έχει ο Ρίντλερ του Πολ Ντέινο, που κατευθύνει στο τρέιλερ την πλοκή, με τα αινιγματικά σημειώματα που στέλνει στη νέμεσή του. Το τρέιλερ προϊδεάζει για μια στιλιζαρισμένη μεν, ωμής βίας, δε, ταινία, αν κρίνουμε από τα μπουκέτα που ρίχνει ο Batman με τα ίδια του τα χέρια. Κι αν οι σκηνές της ταινίας δεν καταφέρνουν, ακόμα, να χτίσουν ατμόσφαιρα, αυτό το αναλαμβάνει το «Something in the Way» των Nirvana που, μόνο του, όπως πάντα, αρκεί για να επιβάλλει τη μελαγχολία του. Στην ταινία παίζουν ακόμα οι Κόλιν Φάρελ στο ρόλο του Πιγκουίνου, Τζον Τορτούρο, Πίτερ Σάρσγκαρντ, Τζέιμι Λόσον και Αντι Σέρκις. Δείτε το τρέιλερ παρακάτω.

The Batman - DC FanDome Teaser from Matt Reeves on Vimeo.