Buzz

Το «The Batman» ολοκλήρωσε επιτέλους τα γυρίσματά του

στα 10

Μετά από πάνω από έναν χρόνο τα γυρίσματα ολοκληρώθηκαν και ο σκηνοθέτης Ματ Ριβς το γιορτάζει με μια φωτογραφία από το σετ.

Το «The Batman» ολοκλήρωσε επιτέλους τα γυρίσματά του

Επιτέλους τα αρκετά προβληματικά, λόγω της πανδημίας, γυρίσματα του «The Batman» του Ματ Ριβς ολοκληρώθηκαν στις 13 Μαρτίου, έναν χρόνο μετά την έναρξή τους στην Αγγλία. Και για να το γιορτάσει, ο Ριβς, ανέβασε μια φωτογραφία στο twitter του από το σετ της ταινίας με το hashtag #LastDay.

Διαβάστε ακόμα: To «The Batman» θα χρησιμοποιήσει την πρωτοποριακή ψηφιακή τεχνική του «The Mandalorian»

Τα γυρίσματα της ταινίας ξεκίνησαν τον Γενάρη του 2020, λίγο καιρό πριν ξεσπάσει η πανδημία, και αναγκάστηκαν να κλείσουν, όπως και οι περισσότερες παραγωγές τότε, τον Μάρτιο. Κατάφεραν να ξεκινήσουν ξανά τα γυρίσματα τον Σεπτέμβριο αλλά σχεδόν αμέσως σταμάτησαν και πάλι όταν ένα μέλος του συνεργείου αποδείχθηκε πως είναι θετικός στον COVID-19 – πολλοί υπέθεσαν πως εκείνο το άτομο ήταν ο Ρόμπερτ Πάτινσον – με τα γυρίσματα να αρχίζουν ξανά λίγες εβδομάδες αργότερα.

Το «The Batman» ήταν αρχικά να βγει στις αίθουσες τον Ιούνιο του 2021, αλλά μεταφέρθηκε για τον Οκτώβρη λόγω πανδημίας και ξανά πάλι, ελπίζουμε για τελευταία φορά, στις 4 Μαρτίου 2022.

Διαβάστε ακόμα: Ο αγνώριστος Κόλιν Φάρελ (και λίγη Catwoman) στα γυρίσματα του «The Batman»