Buzz

Τα γυρίσματα του «The Batman» ξεκίνησαν ξανά

στα 10

Επειτα από δυο εβδομάδες διακοπής λόγω καραντίνας μετά από κρούσμα του covid-19, τα γυρίσματα άρχισαν και πάλι αυτή την εβδομάδα.

Τα γυρίσματα του «The Batman» ξεκίνησαν ξανά

Στις αρχές του Σεπτέμβρη τα γυρίσματα της ταινίας «The Batman» του Ματ Ριβς αναγκάστηκαν να σταματήσουν επειδή ο πρωταγωνιστής της, Ρόμπερτ Πάτινσον, βρέθηκε θετικός στον ιό covid-19.

Ευτυχώς, όμως, απ' ό,τι φαίνεται, ο Πάτινσον ήταν ασυμπτωματικός ή το πέρασε με αρκετά ελαφριά συμπτώματα και στο τελευταίο τεστ βρέθηκε αρνητικός στον ιό, με αποτέλεσμα τα γυρίσματα να έχουν ξεκινήσει και πάλι, σύμφωνα με το Variety. Ενας αντιπρόσωπος της Warner ανακοίνωσε πως «μετά από μια μικρή παύση λόγω καραντίνας για τον covid-19, τα γυρίσματα του The Batman ξεκίνησαν ξανά στη Μεγάλη Βρετανία.»

Διαβάστε επίσης: Ο Ρόμπερτ Πάτινσον προσπάθησε να κρατήσει μυστική την οντισιόν του για το «The Batman» από τον Κρίστοφερ Νόλαν

the batman 607

Αυτό αποδεικνύεται και από τις φωτογραφίες διαφόρων παπαράτσι που πέτυχαν τον Πάτινσον να κυκλοφορεί στους δρόμους του Λονδίνου, μαζί με τη σύντροφό, του Σούκι Γουότερχαους, δείχνοντας μια χαρά. Μέχρι στιγμής τα γυρίσματα της ταινίας γίνονται μόνο μέσα στο στούντιο του Λίβστιν του Λονδίνου για προληπτικούς λόγους.

Πριν σταματήσουν τα γυρίσματα, η ταινία είχε ολοκληρώσει ήδη περίπου το ένα τέταρτο των γυρισμάτων, οπότε μένει ακόμα αρκετή δουλειά μέχρι το τέλος. Αν όλο αυτό έχει ως αποτέλεσμα να αναβληθεί ξανά η ημερομηνία κυκλοφορίας της, η οποία είναι μέχρι στιγμής προγραμματισμένη για τον Οκτώβριο του 2021, μένει να φανεί σύντομα.