Buzz

Ο Ρόμπερτ Πάτινσον προσπάθησε να κρατήσει μυστική την οντισιόν του για το «The Batman» από τον Κρίστοφερ Νόλαν

στα 10

Μόνο που εκείνος το κατάλαβε αμέσως.

Ο Ρόμπερτ Πάτινσον προσπάθησε να κρατήσει μυστική την οντισιόν του για το «The Batman» από τον Κρίστοφερ Νόλαν

Από ότι φαίνεται κάποιοι είναι καλύτεροι από το να κρύβουν μυστικά από κάποιους άλλους. Ο Ρόμπερτ Πάτινσον όμως δεν είναι ένας από αυτούς. Σε μια πρόσφατη συνέντευξή του στους Irish Times, ο Πάτινσον προσπάθησε να κρύψει την οντισιόν που είχε για την ταινία «The Batman» από τον Κρίστοφερ Νόλαν, κατά την διάρκεια γυρισμάτων του «Tenet», αλλά δεν το κατάφερε μιας και o δεύτερος κατάλαβε αμέσως περί τίνος πρόκειται.

Διαβάστε ακόμα: Το «The Batman» πήρε το ΟΚ για να συνεχίσει τα γυρίσματά του στη Μεγάλη Βρετανία

batmobile 607

Ο Πάτινσον ανέφερε την εμπειρία του όταν προσπάθησε να κρύψει από τον Κρίστοφερ Νόλαν την οντισιόν που έκανε για το «Batman»: «Είναι αστείο γιατί ο Κρις είναι τόσο μυστικοπαθής. Και έπρεπε να είμαι κι εγώ αρκετά μυστικοπαθής για τα γυρίσματα του "The Batman". Οπότε έπρεπε να πω ψέματα στον Κρις για το ότι έπρεπε να πάω σε μια οντισιόν για την ταινία. Αναγκάστηκα να του πω πως είχα μια έκτακτη οικογενειακή κατάσταση. Μόλις είπα "έκτακτη οικογενειακή κατάσταση" μου είπε "θα πας για την οντισιόν του The Batman έτσι δεν είναι;"».

Φυσικά προς υπεράσπισή του ο Νόλαν, πέραν του ότι ξέρει ένα δυο πράγματα παραπάνω πως να ξεχωρίζει ψέματα και μυστικά με τόσες ταινίες που έχει κάνει, δουλεύει και στην Warner Bros. εκεί όπου μπορεί να μάθει λεπτομέρειες για άλλα μεγάλα πρότζεκτς του στούντιο και ειδικά μάλιστα όταν μέσα σε ένα από αυτά εμπλέκεται και ένας από τους ηθοποιούς του.

Διαβάστε ακόμα: O Κόλιν Φάρελ δήλωσε πως ο Πιγκουίνος του θα έχει «λίγες αλλά ζουμερές σκηνές» στο «The Batman»