Buzz

I want to live in America! To «West Side Story» του Στίβεν Σπίλμπεργκ έχει τρέιλερ

στα 10

Το πρώτο teaser της ταινίας κυκλοφόρησε χτες κατά την διάρκεια των Οσκαρ.

Flix Team
I want to live in America! To «West Side Story» του Στίβεν Σπίλμπεργκ έχει τρέιλερ

UPDATE: Δείτε το νέο τρέιλερ παρακάτω.

Σίγουρα ο Στίβεν Σπίλμπεργκ θα μπορούσε να παρουσιάσει το πρώτο τρέιλερ της ταινίας του «West Side Story» οποιαδήποτε στιγμή ήθελε, αλλά σίγουρα δεν υπάρχει καλύτερη από εκείνη της τελετής απονομής των βραβείων Οσκαρ.

west side story 607

Οι Jets και οι Sharks επιστρέφουν στη μεγάλη οθόνη, μετά την τεράστια επιτυχία της ταινίας των Ρόμπερτ Γουάιζ και Τζερόμ Ρόμπινς το 1961, αυτή τη φορά σε σκηνοθεσία του Στίβεν Σπίλμπεργκ και μια εκ νέου διασκευή του διάσημου μιούζικαλ που παίχτηκε πρώτη φορά το 1957 για να γίνει ένα από τα πιο επιτυχημένα όλων των εποχών. Μια ακόμη εκδοχή του «Ρωμαίος & Ιουλιέτα» του Γουίλιαμ Σαίξπηρ, το «West Side Story» αφηγείται τον απαγορευμένο έρωτα ανάμεσα σε ένα αγόρι (Τόνι), Ανσελ Ελγκορτ, και ένα κορίτσι (Μαρία), η πρωτοεμφανιζόμενη Ρέιτσελ Ζεγκλέρ, δυο αντίπαλων συμμοριών στη Νέα Υόρκη του 1957.

Διαβάστε ακόμα: O Στίβεν Σπίλμπεργκ γιορτάζει το τέλος των γυρισμάτων του «West Side Story» με νέες φωτογραφίες

west side story 607

Την εκδοχή του Σπίλμπεργκ υπογράφει σεναριακά ο βραβευμένος με Πούλιτζερ και υποψήφιος για Οσκαρ, Τόνι Κούσνερ και την διεύθυνση φωτογραφίας ο σταθερός πλέον συνεργάτης του, Γιάνους Καμίνσκι. Στην ταινία παίζουν ακόμη η Αριάνα ΝτεΜπόουζ (Ανίτα), η Ανα Ιζαμπέλ (Ροζαλία), ο Κόρει Στολ (Λοχαγός Σρανκ), ο Μπράιαν ντ' Αρσι Τζέιμς (Αξιωματικός Κρούπκε), ο Κέρτις Κουκ (Εϊμπ) και η Ρίτα Μορένο που έπαιζε και στην ταινία του 1961 (κερδίζοντας Οσκαρ Β' Γυναικείου Ρόλου) η οποία εκτελεί και χρέη παραγωγού.

Ετοιμαστείτε για τα Οσκαρ του 2022 με το teaser:


west side story 607