Buzz

«West Side Story»: Ο Στίβεν Σπίλμπεργκ βρήκε τη «Μαρία» του στο πρόσωπο μιας 17χρονης (και το χρωστά στη Lady Gaga!)

στα 10

Ενα νέο αστέρι γεννιέται. Ποια είναι η Ρέιτσελ Ζέγκλερ που επιλέχθηκε ως η πρωταγωνίστρια του ριμέικ του «West Side Story» που ετοιμάζει ο Στίβεν Σπίλμπεργκ; Δείτε ένα βίντεο και θα καταλάβετε...

«West Side Story»: Ο Στίβεν Σπίλμπεργκ βρήκε τη «Μαρία» του στο πρόσωπο μιας 17χρονης (και το χρωστά στη Lady Gaga!)

Η Ρέιτσελ Ζέγκλερ, μία 17χρονη μαθήτρια από το Νιου Τζέρσεϊ, θα είναι η «Μαρία» του νέου «West Side Story». Πώς όμως μία «youtuber» κέρδισε τις εντυπώσεις και το ενδιαφέρον του Στίβεν Σπίλμπεργκ;

Φαίνεται ότι τα πιτσιρίκια που τραγουδούν στον καθρέφτη του μπάνιου τους και ανεβάζουν τα βίντεο στα social media, κάτι ξέρουν. Γιατί η ομάδα του Σπίλμπεργκ είδε πάνω από 30.000 τέτοια βίντεο (πάνω από 30.000 κορίτσια έκαναν video-auditions για το ρόλο) για να καταλήξουν, παμψηφεί, στη Ρέιτσελ Ζέγκλερ - μία κοπέλα που από μικρή αγαπούσε το τραγούδι και το θέατρο.

Διαβάστε κι αυτό: Ο Ανσελ Ελγκορτ είναι ο Τόνι στο «West Side Story» του Στίβεν Σπίλμπεργκ

Το casting team του Σπίλμπεργκ επέλεξε τη Ζέγκλερ γιατί μπήκαν στο κανάλι της στο youtube. Κι αυτό η 17χρονη το οφείλει σε ένα βίντεο της που έγινε viral λίγο πριν τα Χριστούγεννα: όταν με το κινητό της βιντεοσκόπησε τον εαυτό της να τραγουδά στο μπάνιο το «Shallow» της Lady Gaga από το «A Star is Born».


Παρόλο που το βραβευμένο με Χρυσή Σφαίρα τραγούδι ήταν το εισιτήριό της για τον πρώτο της πρωταγωνιστικό ρόλο στο σινεμά και το εισιτήριό της για μία νέα ζωή, η Ζέγκλερ στο κανάλι της στο youtube έχει ανεβάσει πολλά περισσότερα βίντεο - από τη δική της version του «The Wizard and I» (από το μιούζικαλ «Wicked») μέχρι το «Never Enough» (από το «The Greatest Showman»).

Αλλωστε, ειρωνικά, η κολομβιανής καταγωγής μαθήτρια έχει ξαναπαίξει τη «Μαρία» - σε θεατρική παραγωγή του σχολείου της. Στο Instagram της μάλιστα, είχε γράψει παλιότερα ότι αυτός είναι ο αγαπημένος της ρόλος!

Γραμμένο από τον βραβευμένο με Πούλιτζερ και υποψήφιο για Οσκαρ, Τόνι Κούσνερ, το «West Side Story» του Σπίλμπεργκ έχει προγραμματιστεί για γυρίσματα το ερχόμενο καλοκαίρι.

Και τώρα ξέρουμε και το πρωταγωνιστικό δίδυμο: δίπλα στο φρέσκο πρόσωπο της Ρέιτσελ Ζέγκλερ, ο Ανσελ Ελγκορτ, ο νεαρός οδηγός του «Baby Driver»

Το μόνο που δεν γνωρίζουμε ακόμη; Πόσο πιστό στο αρχικό θεατρικό μιούζικαλ και την κινηματογραφική διασκευή του θα είναι αυτό το ριμέικ μιας ιστορίας που βασισμένη στο «Ρωμαίος και Ιουλιέτα» του Σαίξπηρ ακολουθεί τον απαγορευμένο έρωτα ανάμεσα σε ένα αγόρι και ένα κορίτσι δυο αντίπαλων συμμοριών στη Νέα Υόρκη του 1957.

Περιμένουμε τις εξελίξεις με ανυπομονησία!


Δείτε περισσότερα βίντεο της Ρέιτσελ Ζέγκλερ στο κανάλι της στο youtbe

Διαβάστε περισσότερα: