Buzz

H Disney απαντά στον Πίτερ Ντίνκλατζ για την ταινία «Η Χιονάτη και οι Εφτά Νάνοι»

στα 10

Το στούντιο με δήλωσή του προσπάθησε να εξαλείψει όποιες ανησυχίες έχει ο ηθοποιός σχετικά με την live action μεταφορά της κλασσικής ταινίας κινουμένων σχεδίων.

H Disney απαντά στον Πίτερ Ντίνκλατζ για την ταινία «Η Χιονάτη και οι Εφτά Νάνοι»

Πρόσφατα ο Πίτερ Ντίνκλατζ, μιλώντας στο podcast «WTF» του Μαρκ Μάρον, εξέφρασε την δυσαρέσκειά του για το live action ριμέικ της «Χιονάτης και οι Εφτά Νάνοι» της Disney, λόγω του πως το παραμύθι αυτό απεικονίζει τους νάνους. Πιο συγκεκριμένα δήλωσε πως «υπάρχει πολλή υποκρισία. Χωρίς να θέλω να προσβάλλω κανέναν, αλλά έμεινα λίγο έκπληκτος όταν ήταν πολύ περήφανοι που πήραν μια Λατίνα ηθοποιό στον ρόλο της Χιονάτης. Αλλά εξακολουθείτε να λέτε την ιστορία της “Χιονάτης και των Επτά Νάνων”. Κάντε ένα βήμα πίσω και δείτε τι πάτε να κάνετε. Δεν βγάζει νόημα για μένα».

Αν και η Disney μέχρι στιγμής δεν έχει αναφέρει τα πλάνα της για το πως θα απεικονίσει τους νάνους σε αυτή την ταινία, το στούντιο αποφάσισε να απαντήσει στον ηθοποιό σχετικά με τις ανησυχίες του. Οπως αναφέρει το Deadline η Disney αναφέρει σε δήλωσή της πως «για να αποφύγουμε την ενίσχυση των στερεοτύπων από την αρχική ταινία κινουμένων σχεδίων, ακολουθούμε μια διαφορετική προσέγγιση με αυτούς τους επτά χαρακτήρες και έχουμε διαβουλεύσεις με μέλη της κοινότητας των νάνων. Ανυπομονούμε να μοιραστούμε περισσότερα καθώς η ταινία ξεκινάει την παραγωγή μετά από μια μακρά περίοδο ανάπτυξης.»

Διαβάστε ακόμα: H Γκαλ Γκαντότ θα είναι η κακιά Βασίλισσα στο live action remake της «Χιονάτης»

Snow White and the Seven Dwarfes 607

Την σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Μαρκ Γουέμπ, ενώ τον ρόλο της Χιονάτης θα παίξει η Ρέιτσελ Ζέγκλερ, την οποία απολαύσαμε στο «West Side Story» του Στίβεν Σπίλμπεργκ, και με την Γκαλ Γκαντότ να παίζει την κακιά βασίλισσα. Η ταινία θα είναι πιο πιστή στο παραμύθι των αδερφών Γκριμ, από ότι ήταν η «Χιονάτη κι ο Κυνηγός», με τους οσκαρούχους συνθέτες του «La La Land» Μπεντζ Πάσεκ και Τζάστιν Πολ να γράφουν καινούργια τραγούδια γι’ αυτήν.

Τα γυρίσματα της ταινίας θα αρχίσουν κάποια στιγμή μέσα στο 2022 αλλά ακόμα δεν υπάρχει κάποια ημερομηνία κυκλοφορίας της ταινίας στις αίθουσες.