Buzz

Ο Πίτερ Ντίνκλατζ δεν είναι χαρούμενος με το live action ριμέικ του «Η Χιονάτη και οι Εφτά Νάνοι»

στα 10

Σύμφωνα με εκείνον ένα τέτοιο ριμέικ δεν βγάζει κανένα νόημα κυρίως για τον τρόπο με το οποίο το συγκεκριμένο παραμύθι απεικονίζει τους νάνους.

Ο Πίτερ Ντίνκλατζ δεν είναι χαρούμενος με το live action ριμέικ του «Η Χιονάτη και οι Εφτά Νάνοι»

Η Disney συνεχίζει ακάθεκτη να μεταφέρει σε live action παλιές αγαπημένες ταινίες κινουμένων σχεδίων της.

Μια από αυτές θα είναι και «Η Χιονάτη και οι Εφτά Νάνοι» της οποίας την σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Μαρκ Γουέμπ, ενώ τον ρόλο της Χιονάτης θα παίξει η Ρέιτσελ Ζέγκλερ, την οποία απολαύσαμε στο «West Side Story» του Στίβεν Σπίλμπεργκ, και με την Γκαλ Γκαντότ να παίζει την κακιά βασίλισσα. Η ταινία θα είναι πιο πιστή στο παραμύθι των αδερφών Γκριμ, από ότι ήταν η «Χιονάτη κι ο Κυνηγός», με τους οσκαρούχους συνθέτες του «La La Land» Μπεντζ Πάσεκ και Τζάστιν Πολ να γράφουν καινούργια τραγούδια γι’ αυτήν.

Αλλά δεν είναι όλοι χαρούμενοι με αυτή την στρατηγική που ακολουθεί το στούντιο εδώ τα τελευταία χρόνια και πιο συγκεκριμένα με αυτό το live action ριμέικ της «Χιονάτης». Ενας από αυτούς είναι και ο Πίτερ Ντίνκλατζ ο οποίος, μιλώντας στο podcast «WTF» του Μαρκ Μάρον, εξέφρασε την δυσαρέσκειά του για την ταινία λόγω του πως το παραμύθι αυτό απεικονίζει τους νάνους.

Διαβάστε ακόμα: H Γκαλ Γκαντότ θα είναι η κακιά Βασίλισσα στο live action remake της «Χιονάτης»

Snow White and the Seven Dwarfes 607

«Υπάρχει πολλή υποκρισία. Χωρίς να θέλω να προσβάλλω κανέναν, αλλά έμεινα λίγο έκπληκτος όταν ήταν πολύ περήφανοι που πήραν μια Λατίνα ηθοποιό στον ρόλο της Χιονάτης. Αλλά εξακολουθείτε να λέτε την ιστορία της “Χιονάτης και των Επτά Νάνων”. Κάντε ένα βήμα πίσω και δείτε τι πάτε να κάνετε. Δεν βγάζει νόημα για μένα», δήλωσε ο Ντίνκλατζ.

Και συνέχισε λέγοντας «είσαι προοδευτικός με έναν τρόπο, αλλά μετά συνεχίζεις να φτιάχνεις αυτή τη γαμημένη ιστορία για επτά νάνους που ζουν μαζί σε μια σπηλιά, τι στο διάολο κάνεις, φίλε; Δεν έχω καταφέρει τίποτα για το πώς προωθώ τον αγώνα μου για την σωστή απεικόνιση; Μάλλον δεν το φωνάζω αρκετά δυνατά. Δεν ξέρω ποιο στούντιο είναι αυτό, αλλά ήταν τόσο περήφανοι για αυτό. Μόνο αγάπη και σεβασμός στην ηθοποιό και σε όλους τους ανθρώπους που πίστευαν ότι έκαναν το σωστό. Αλλά σκέφτομαι, τι κάνετε;»

Πάντως η Disney μέχρι στιγμής δεν έχει αναφέρει τα πλάνα της για το πως θα απεικονίσει τους νάνους σε αυτή την ταινία. Ο Ντίνκλατζ σημείωσε πως θα ήταν αρκετά χαρούμενος να πουν το παραμύθι αυτό ξανά με μια «τρελή, νέα και προοδευτική ματιά» αλλά ακόμα δεν μπορεί να καταλάβει τον λόγο που πρέπει να γίνει.

Τα γυρίσματα της ταινίας θα αρχίσουν κάποια στιγμή μέσα στο 2022 αλλά ακόμα δεν υπάρχει κάποια ημερομηνία κυκλοφορίας της ταινίας στις αίθουσες.