Buzz

Το νέο τρέιλερ του «Decision to Leave» του Παρκ Τσαν-γουκ δείχνει ονειρικά υπέροχο

στα 10

Μετά την πρεμιέρα του στις Κάννες, η νέα ταινία του Παρκ Τσαν-γουκ ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει και στις αίθουσες τον Οκτώβριο.

Το νέο τρέιλερ του «Decision to Leave» του Παρκ Τσαν-γουκ δείχνει ονειρικά υπέροχο

Εχουν περάσει έξι χρόνια από τότε που η ταινία του Παρκ Τσαν-γουκ «Η Υπηρέτρια» κυκλοφόρησε στις αίθουσες, και μπορεί στο μεταξύ ο Νοτιοκορεάτης σκηνοθέτης να έκανε ένα πέρασμα και από τη μικρή οθόνη με τη «Μικρή Τυμπανίστρια», η οποία γυρίστηκε εν μέρη και στη χώρα μας, αλλά όλοι μας περιμέναμε με ανυπομονησία την επόμενή του ταινία.

decision to leave

Και αυτή ήρθε με την ταινία «Decision to Leave» η οποία προβλήθηκε στο πλαίσιο του διαγωνιστικού τμήματος του φεστιβάλ των Καννών, με τον ίδιο να κερδίζει μάλιστα και το βραβείο σκηνοθεσίας. Σε αυτή ο Τσαν-γουκ παίζει με φιλμ νουάρ ανατροπές και δυνατές χιτσοκικές πινελιές, της οποίας το σενάριο έχει γράψει μαζί με τον χρόνια συνεργάτη του Τσανγκ Σέο-κιούνγκ, και σύμφωνα με την επίσημη σύνοψή της ένας άντρας πέφτει από μια βουνοκορφή και πεθαίνει. Ο ντετέκτιβ που είναι υπεύθυνος για την έρευνα, έρχεται να συναντήσει τη γυναίκα του νεκρού. Οταν αυτή γίνεται ύποπτη για φόνο, ο ίδιος ανακαλύπτει σιγά σιγά τον εαυτό του να αναπτύσσει ένα ερωτικό ενδιαφέρον για εκείνη.

Η ταινία στην πρεμιέρα της στις Κάννες έλαβε αρκετά καλές κριτικές και τώρα ετοιμάζεται να κάνει το πέρασμά της και στις κινηματογραφικές αίθουσες τον Οκτώβριο, καθώς αποτελεί και την επίσημη πρόταση της Νότιας Κορέας για το φετινό Οσκαρ Διεθνούς Ταινίας. Αλλά μέχρι τότε απολαύστε το νέο τρέιλερ της ταινίας το οποίο μας κάνει να θέλουμε να τη δούμε τώρα κιόλας.

decision to leave