Buzz

Αποσύρθηκε η Κάμερον Ντίαζ από την υποκριτική;

στα 10

Σε ένα reunion του «The Sweetest Thing», η Κάμερον Ντίαζ μίλησε για την απουσία της από την υποκριτική.

Αποσύρθηκε η Κάμερον Ντίαζ από την υποκριτική;

Ολα ξεκίνησαν όταν, στις αρχές του μήνα, ένα tweet της Σέλμα Μπλερ πυροδότησε, μάλλον άθελά της, τις φήμες πως η Κάμερον Ντίαζ, αποσύρεται από την υποκριτική και βγήκε στη σύνταξη. Η Μπλερ είχε γράψε τότε πως όσο και αν ήθελε να γυριστεί ένα σίκουελ του «The Sweetest Thing» του Ρότζερ Καμπλ, αυτό δεν θα μπορούσε ποτέ να γίνει μιας και η Ντίαζ βγήκε στη σύνταξη. Γρήγορα όμως βγήκε να το διαψεύσει λέγοντας πως απλά αστειεύονταν.

Ομως σε ένα πρόσφατο reunion που έγινε για λογαριασμό του Entertainment Weekly, με τις τρεις πρωταγωνίστριες Κάμερον Ντίαζ, Κριστίνα Απλγκέιτ και Σέλμα Μπλερ να μιλάνε για την εμπειρία τους στα γυρίσματα της ταινίας «The Sweetest Thing», η Ντίαζ είπε πως νιώθει κουρασμένη από την υποκριτική και έχει αποσυρθεί, αλλά όταν την ρώτησαν για ένα σίκουελ της ταινίας η ίδια είπε πως «μάλλον θα το έκανα. Δεν κάνω απολύτως τίποτα αυτή την περίοδο εξάλλου.» Η Απλγκέιτ είπε πως είχε αναγκαστεί να αποσυρθεί για να μεγαλώσει τα παιδιά της και τότε η Ντίαζ συμπλήρωσε πως «έχω αποσυρθεί κι εγώ και θα ήθελα να σας δω περισσότερο κυρίες μου.»

Διαβάστε ακόμα: Ποιες πανελλαδικές; Αυτοί οι σταρ δεν έχουν πάρει απολυτήριο λυκείου

cameron diaz 607

Την τελευταία φορά που είδαμε την Ντίαζ σε κάποια ταινία ήταν στο remake του «Annie» το 2014. H ίδια είχε δηλώσει και στο παρελθόν πως προσπαθούσε να επικεντρωθεί στο να κάνει οικογένεια με τον άντρα της Μπέντζι Μάντεν, τον τραγουδιστή και κιθαρίστα του ποπ πανκ συγκροτήματος Good Charlotte, και δεν έχει ξαναπαίξει πουθενά από τότε που παντρεύτηκαν το 2015. Φαίνεται πως η Ντίαζ είναι πιο ευτυχισμένη με το να προσπαθεί να ζήσει μια οικογενειακή ζωή από το να τρέχει από γύρισμα σε γύρισμα και, όπως φαίνεται, το επιβεβαίωσε και η ίδια.

Διαβάστε ακόμα: