Buzz

Ετσι (αθώα) διασκέδαζε το Χόλιγουντ στα '90s

στα 10

Ο Ράνταλ Σλάβιν θυμάται τις μέρες πριν από τα κινητά, το ΤΜΖ και την απαγόρευση του τσιγάρου στα κλαμπ, σε ένα ασπρόμαυρο λεύκωμα χολιγουντιανού nightlife που αποδεικνύει πως η αθωότητα απλά τέλειωσε νωρίς.

Ετσι (αθώα) διασκέδαζε το Χόλιγουντ στα '90s

Ημασταν νέοι και δεν μας ένοιαζε τίποτα. Κανείς δεν είχε κινητό, που σήμαινε πως κανείς δεν είχε κάμερα. Δεν υπήρχε το TMZ, ούτε οι παπαράτσι. Ηταν μόνο ένας τύπος, ο Γούντι, και σεβόταν τον κόσμο. Αν δεν ήθελες να σε τραβήξει, δεν σε τράβαγε. Ο κόσμος ήταν πιο χαλαρός και διασκέδαζε περισσότερα. Αυτά τέλειωσαν. Οι σταρ γνώρισαν ότι δεν τους παρακολουθούσαν συνεχώς. Σήμερα ο κόσμος είναι πιο σοφός. Ξέρουν ότι σήμερα τίποτα δεν είναι μυστικό.

O Ράνταλ Σλάβιν ξεφυλλίζει τα άλμπουμ μιας άλλης εποχής, θυμίζοντας τι σήμαινε το nightlife στα 90s. «Ημασταν απλά κάτι παιδιά που περνούσαμε καλά».

Θυμηθείτε κι αυτό: Διαφημίσεις που οι σταρ του Χόλιγουντ θα ήθελαν να ξεχάσουν!

Kate Hudson 607

Κέιτ Χάντσον, 1995 | Ηταν η πρώτη μου φορά στη έπαυλη του Playboy. Ο Χιου Χέφνερ είχε δηλώσει σε μια πρώην playmate: «Θέλω να αρχίσω να κάνω πάρτι ξανά». Ηξερε όλο το Λος Αντζελες, όλα τα χίπστερ παιδιά, οπότε έγινε υπεύθυνη για τη λίστα καλεσμένων. Ημουν αρκετά τυχερός ώστε να είμαι φίλος της.

Paris Hilton 607

Πάρις Χϊλτον, 2000 | Η Πάρις Χίλτον ήταν στην έπαυλη του Playboy ένα καλοκαιρινό βράδυ σε πιτζάμα πάρτι, νομίζω.

Bryan Singer 607

Μπράιαν Σίνγκερ, 2000 | Και ο Μπράιαν Σίνγκερ είναι στην έπαυλη, αλλά σε άλλη νύχτα. Βρίσκεται στο δωμάτιο με τα παιχνίδια.

Reese Witherspoon 607

Εντι Μιλς και Ρις Γουίδερσπουν, 1996 | Ημασταν στα παρασκήνια μετά από μια συναυλία των Counting Crows όταν τράβηξα αυτή τη φωτογραφία της Ρις Γουίδερσπουν και ενός ακόμη νεαρού ηθοποιού, του Εντι Μιλς. Εβγαιναν εκείνη την εποχή και ο Εντι ήταν φίλος μου. Ηταν τότε που βγήκε το "Fear" - ήταν 1996 και ήταν η χρονιά που θα γινόταν γνωστή.

Charlize Theron Leo diCaprio 607

Σαρλίζ Θερόν, Λεονάρντο Ντι Κάπριο, 1997 | Ηταν τα 22α γενέθλια της Σαρλίζ και ο Λεό βρισκόταν στο κέντρο της μανίας του «Τιτανικού». Στην πραγματικότητα έφευγαν και τους φώναξα. Γύρισαν. Δεν νομίζω ότι κανείς τους ήταν πιο όμορφος από εκείνη την νύχτα.

Benicio Del Toro 607

Τζόζεφ Κρέμερ, Μπενίσιο Ντελ Τόρο, 1996 | Ημασταν στο Viper Room αλλά γνώρισα τον Μπενίσιο λίγα χρόνια πριν σε μια ταινία που είχα ένα μικρό ρόλο, το «Swimming With Sharks». Δίπλα του είναι ο Τζόζεφ Κρέμερ, συνθέτης ταινιών, ανάμεσά τους πολλές του Κρις ΜακΚουάρι.

Cameron 607

Κάμερον Ντίαζ, Σεντρίκ Λεμόιν, Μίλα Γιόβοβιτς, 1995 | Ο Σεντρίκ ΛεΜόιν, ο τύπος με τα ράστα ήταν σε αυτήν την καυτή μπάντα του Λος Αντζελες στα τέλη του 90, τους Remy Zero. Μετά από ένα live τους, ο κιθαρίστας τους μας κάλεσε στο διαμέρισμά του στο Crescent Heights για ένα πάρτι. Ηξερα την Κάμερον Ντιάζ λίγο γιατί και οι δύο είχαμε μεγαλώσει στο Long Beach.

Paul Rudd 607

Πολ Ραντ, Τζέρεμι Ντέιβις, 1996 | Αυτή με τον Πολ Ραντ, τον Τζέρεμι Ντέιβις και τον Ρόμπιν Τάνεϊ είναι από τις αγαπημένες μου φωτογραφίες και στιγμές. Ενας φίλος μας άνοιξε το Hole οπότε εμείς κολλήσαμε. Ο Τζέρεμι και ο Πολ είχαν κάνει μια ταινία, εγώ ήμουν καλός φίλος με τον Τζέρεμι. Θυμάμαι να κάνουμε παρέα με τον Τζέρεμι όταν κατάφερε να πάρει ένα μικρό ρόλο στην ταινία της Buffy που ήταν στην πραγματικότητα δύο γραμμές.

Hilary Swank 607

Χίλαρι Σουόνκ, 1995 | Η Χίλαρι βρίσκεται στο γραφείο ενός ατζέντη - είχαμε τον ίδιο. Αυτό ήταν αμέσως μετά τον πρώτο της μεγάλο ρόλο στο «The Next Karate Kid». Ηταν πολύ πριν το «Boys Don't Cry». Αν και το κούρεμα της ήταν κοντό, δεν είχε να κάνει με αυτήν την ταινία.

Terence Howard

Τέρενς Χάουαρντ, 1990 | Ηταν το πάρτι γενεθλίων μου στο Guys. Δεν ήξερα καν τον Τέρενς Χάουαρντ. Απλά λάτρεψα το γεγονός ότι κοιτούσε την κάμερα. Πέρασαν χρόνια μέχρι και το «Hustle & Flow» για να κοιτάξω αυτή τη φωτό και να πω «Holy crap».

Marilyn Manson 607

Μέριλιν Μάνσον, Ρόουζ ΜακΓκόουαν, Τουίγκι, 1997 | Γνώρισα την Ρόουζ ΜακΓκόουαν (εδώ με τον Μέριλιν Μάνσον και τον μπασίστα του, τον Τουίγκι στο εστιατόριο Barfly) όταν ήταν 16 ή 17 ετών. Ηταν πωλήτρια και εγώ δούλευα εκεί. Ηταν ένα μικρό μαγαζί δώρων στη Μέλροουζ που το είχε η μητέρα της Τζένιφερ Γκρέι, η Τζο Γουάιλντερ.

Jennifer Aniston 607

Τζένιφερ Ανιστον, Ανταμ Ντούριτζ, 1995 | O Aνταμ άφησε όλη την εποχή στην αθανασία με το τραγούδι των Counting Crows «A Long December» - "drove up to Hillside Manor sometime after 2 a.m."

Slavin 607

Σκοτ Γουλφ, Τζένιφερ ΜακΚομπ, Τίφανι-Αμπερ Τίσεν, Ράνταλ Σλάβιν, Μάριο Λόπεζ, 1997 | Αυτό που αγαπώ σε αυτή τη φωτογραφία και εποχή είναι ότι κανείς δεν κοιτάζει το κινητό του. Είμαστε, ξέρετε, παρόντες ο ένας για τον άλλον. Το άλλο τέλειο είναι ότι ήματαν όλοι «Saved by the Bell». Ολοι στην ηλικία μου είχαν τον πρώτο τους ρόλο στη σειρά.

Neil Patrick Harris 607

Νιλ Πάτρικ Χάρις, 2000 | Αυτό είναι στο Guy's στο Μπέβερλι Χιλς. Ημασταν όλοι νέοι ηθοποιοί που τρέχαμε γύρω από τον εαυτό μας, αλλά αυτή ήταν η περίοδος που κάναμε παρέ τον Νιλ - μετά τον «Ντούγκι Χάουζερ», πριν το «Harold & Kumar». Μπορούσες να καπνίσεις μέσα σε ένα κλαμπ, πράγμα που είναι σοκαριστικό σήμερα.

Jennifer Garner 607

Σκοτ Φόλεϊ, Τζένιφερ Γκάρνερ, 2000 | Ο Σκοτ με γνώρισε στην Τζεν. Αυτή ήταν την 4η Ιουλίου του 2000 στο σπίτι του σκηνοθέτη Στιβ Μάινερ. Θα παντρεύονταν στον Οκτώβρη.

Jude Law

Τζουντ Λο, Τρέισι Φάλκο, 1995 | Η Σαμάνθα Μάθις και η φίλη της Τρέισι Φάλκο είχαν νοικιάει ένα μικρό σπίτι στο Χιλσάιντ, βόρεια του Φράνκλιν. Περάσαμε ένα απίστευτο καλοκαίρι εκεί. Οταν είσαι 20 χρόνων και όλοι μαζεύονται στο ίδιο σπίτι - κάθε μέρα και κάθε νύχτα.

Δείτε ακόμη