Buzz

Ποιες πανελλαδικές; Αυτοί οι σταρ δεν έχουν πάρει απολυτήριο λυκείου

στα 10

Κάτι η δουλειά, κάτι τα άγρια νιάτα, παρακάτω οι οκτώ από τους μεγαλύτερους σταρ του σινεμά που σταμάτησαν το σχολείο πριν πάρουν... ένα χαρτί στα χέρια τους!

Ποιες πανελλαδικές; Αυτοί οι σταρ δεν έχουν πάρει απολυτήριο λυκείου

Οχι βέβαια, δεν εννοούμε πως είναι καλή ιδέα να ακολουθήσεις την ίδια διαδρομή γιατί, όχι, δε φτάνουν όλοι όσοι παρατούν το σχολείο να είναι από τους διασημότερους και πιο ακριβοπληρωμένους ηθοποιούς στον κόσμο. Ομως οι παρακάτω, τρανταχτές περιπτώσεις, αποδεικνύουν ότι η φήμη ήταν στα άστρα τους, είτε διάβαζαν αστρονομία είτε όχι. Παρακάτω χαζεύουμε έναν-έναν, μαζί με τους λόγους που τους ώθησαν στην απόφασή τους. Κάποιοι από τους οποίους ήταν επαγγελματικοί. Κάποιοι, μάλιστα, ήταν και νόμιμοι.

αλέν ντελόν 607

Αλέν Ντελόν Αφού τον έδιωξαν 6 φορές από διάφορα σχολεία, πήρε πιστοποίηση χασάπη για ν' αναλάβει το κατάστημα του πατέρα του, αλλά στα 17 κατατάχθηκε στο ναυτικό κι έφυγε για την Ινδοκίνα. Επιστρέφοντας, τον περίμεναν μεγαλύτερα σχέδια.

Διαβάστε ακόμη: Η Κρίστεν Στιούαρτ στο Flix - «Δεν έχω κάνει ποτέ κάτι που δεν ήθελα να κάνω»

κρίστεν στιούαρτ 607

Κρίστεν Στιούαρτ Στα 12 μπήκε στο «Panic Room» της Τζόντι Φόστερ κι από τότε παρέμεινε στο twilight.

Δείτε ακόμη: Ο Ράιαν Γκόσλινγκ παίρνει μία απολαυστική συνέντευξη από τους Νίκολας Ρεφν & Ελ Φάνινγκ για το «Neon Demon»

ράιαν γκόσλινγκ 607

Ράιαν Γκόσλινγκ Από την τρυφερή ηλικία των 10 δούλευε για το Disney Club, από εκεί πέρασε κατ' ευθείαν στο «Young Hercules», πού χρόνος...

τζόνι ντεπ 607

Τζόνι Ντεπ Αντέδρασε άσχημα στο διαζύγιο των γονιών του, τα έσπασε με το σύστημα (και το σχολείο, οπότε), στα 16 και, δυο χρόνια αργότερα, παντρεύτηκε τη μακιγιέζ Λόρι Αλισον, που τον γνώρισε στον Νίκολας Κέιτζ, που τον γνώρισε στον Γουες Κρέιβεν, που τον έβαλε στον «Εφιάλτη στο Δρόμο με τις Λεύκες».

Διαβάστε ακόμη: Η Βανέσα Παραντί στο πλευρό του Τζόνι Ντεπ εν μέσω του «άσχημου» διαζυγίου του με την Αμπερ Χερντ

βανέσα παραντί 607

Βανέσα Παραντί Στα 14 έφυγε με τον «Joe le taxi».

λίαμ χέμσγουερθ 607

Λίαμ Χέμσγουερθ Παράτησε το σχολείο στα 16, για ν' ακολουθήσει την καριέρα των αδελφών του (με το τηλεοπτικό «Neighbours»), Κρις και Λουκ, οι οποίοι, ωστόσο, τελείωσαν το λύκειο.

ντρου μπάριμορ 607

Ντρου Μπάριμορ Στα 7 συναντήθηκε με τον «Ε.Τ.», αμέσως μετά ξεκίνησε το αλκοόλ και τα ναρκωτικά - είχε κι ευαίσθητα γονίδια από την οικογένεια των Μπάριμορ - και το πώς κατέληξε στα σαράντα της πανέμορφη, χαρούμενη κι επιτυχημένη είναι απλώς συναρπαστικό.

κάμερον ντίαζ 607

Κάμερον Ντίαζ Σταμάτησε το σχολείο στα 16, όταν υπέγραψε συμβόλαιο με το πρακτορείο μοντέλων Elite και, αφότου γύρισε τον κόσμο κάνοντας διαφημιστικά για προϊόντα σαν την Coca-Cola και τον Κάλβιν Κλάιν, έπαιξε στη «Μάσκα» κι είδε την κινηματογραφική καριέρα της ν' απογειώνεται.

ζεράρ ντεπαρντιέ 607

Ζεράρ Ντεπαρντιέ Μεγάλωσε ουσιαστικά στο δρόμο, στα 13 σταμάτησε το σχολείο κι έγινε σωματοφύλακας ενός νταβατζή, εν συνεχεία μαθητευόμενος σε τυπογραφείο και, γενικώς, έζησε τρεις ζωές προτού σταθεί μπροστά από την κάμερα.

Διαβάστε ακόμη: To σκάνδαλο που λέγεται Ζεράρ Ντεπαρντιέ