Buzz

Ο Ράιαν Γκόσλινγκ παίρνει μία απολαυστική συνέντευξη από τους Νίκολας Ρεφν & Ελ Φάνινγκ για το «The Neon Demon»

στα 10

Ο πρωταγωνιστής των «Drive» και «Μόνο ο Θεός Συγχωρεί» ανέβηκε με τον Νίκολας Ρεφν και την Ελ Φάνινγκ στη σκηνή, αμέσως μετά την πρεμιέρα του «The Neon Demon» και συντόνισε τη συζήτηση και τις ερωτήσεις με το κοινό. Δείτε το βίντεο.

Ο Ράιαν Γκόσλινγκ παίρνει μία απολαυστική συνέντευξη από τους Νίκολας Ρεφν & Ελ Φάνινγκ για το «The Neon Demon»

Ο Ράιν Γκόσλινγκ χρωστάει τα πάντα στον Νίκολας Βίντινγκ Ρεφν. Ο πρωταγωνιστικός ρόλος του «Drive» τον εκτόξευσε από cute απόφοιτο της Disney σε αρρενωπή φαντασίωση εκατομμυρίων, του έδωσε στίγμα στον πυκνοκατοικημένο χάρτη του Χόλιγουντ και κατεύθυνση στην καριέρα του. Ακόμα κι αν το «Only God Forgives» απογοήτευσε, η περσόνα του Γκόσλινγκ δεν τσαλακώθηκε καθόλου. Πώς να μην είναι έτοιμος να κάνει τα πάντα για τον σκηνοθέτη του λοιπόν;

Η γνώμη του Flix για το «The Neon Demon»: Στο «The Neon Demon» του Νίκολας Βίντινγκ Ρεφν, η ομορφιά είναι τα πάντα

Neon Demon Ryan Gosling 607

Εχοντας διαβάσει όλα όσα γράφτηκαν κατά τη διάρκεια του 69ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών για την νέα ταινία του Ρεφν, κι οπλισμένος με αστείες, σταράτες ερωτήσεις, ο 35χρονος ηθοποιός αποφάσισε να του πάρει συνέντευξη. Κι όχι μία τυχαία μέρα. Στην πρεμιέρα της ταινίας στο Χόλιγουντ, η οποία έγινε (κι αυτό το παραδεχόμαστε στον Ρεφν: έχει χιούμορ) στο ιστορικό Κοιμητήριο του Χόλιγουντ (Hollywood Forever Cemetery).

Δείτε επίσης: Σαν editorial μόδας βγαλμένο από την κόλαση: πρώτες σκηνές από το «The Neon Demon»

Ο Γκόσλινγκ παρουσίασε τον Ρεφν διαβάζοντας ένα μέιλ του σκηνοθέτη που τον παραότρυνε να τον παρουσιάσει ως «ιδιοφυή» και την Φάνινγκ και μετά άρχισε τον βομβαρδισμό πειραγμάτων. Γιατί αυτό είναι το απολαυστικό στο βίντεο: δεν του χαρίζεται καθόλου.

Πατήστε το play:

.

Για ολόκληρο το 25λεπτο βίντεο πατήστε εδώ.

Διαβάστε ακόμα:

The Neon Demon new mondo poster