Buzz

Δαιμόνιο κάστινγκ: Κριστίνα Χέντρικς και Κιάνου Ριβς στο «Neon Demon» του Νίκολας Βίντινγκ Ρεφν

στα 10

Είναι, οπωσδήποτε, πανέξυπνος: μετά την αποτυχία του «Only God Forgives», ποιος δε θα σπεύσει να δει ένα γυναικείο θρίλερ με την Κριστίνα Χέντρικς να γεμίζει την οθόνη;

Δαιμόνιο κάστινγκ: Κριστίνα Χέντρικς και Κιάνου Ριβς στο «Neon Demon» του Νίκολας Βίντινγκ Ρεφν

Το αν είναι ιδιοφυής, ευφάνταστος σκηνοθέτης ή «απατεώνας» αποτελεί αντικείμενο έντονων συζητήσεων με κάθε του ταινία. Κι αν για κάθε «Drive» έρχεται ένα «Only God Forgives», μπορεί και να τον συγχωρέσουμε. Αν μη τι άλλο, γιατί ο Νίκολας Βίντινγκ ξέρει πώς να φέρνει στις ταινίες του το στιλ, το coolness, τη μουσική, την ομορφιά, το σεξ απίλ. Κι αυτό θα ξανακάνει στο «The Neon Demon», προσθέτοντας στο καστ «θεαματικά» ονόματα, την Κριστίνα Χέντρικς και τον Κιάνου Ριβς.

κριστίνα χέντρικς 607

Το «The Neon Demon» θα είναι ένα θρίλερ και μάλιστα τοποθετημένο στον χώρο της μόδας με ηρωίδα ένα μοντέλο (την υποδύεται η Ελ Φάνινγκ), που μπλέκεται σε έναν σκοτεινό κόσμο. Ο Ρεφν που έχει γράψει το σενάριο μαζί με την πρωτοεμφανιζόμενη απόφοιτο του τμήματος θεατρικής γραφής του Γέιλ, Μέρι Λος, δηλώνει πως η ιδέα για την ταινία του ήλθε όταν ένα πρωί συνειδητοποίησε ότι στην ζωή του περιτριγυρίζεται κι εξουσιάζεται από γυναίκες.

κιάνου ριβς 607

Η Κριστίνα Χέντρικς είχε συμμετάσχει, μ’ έναν μικρό αλλά καθοριστικό ρόλο και στο «Drive», αλλά φυσικά πρωταγωνιστεί και στο «Lost River», την πρώτη σκηνοθετική απόπειρα του Ράιαν Γκόσλινγκ, του πάντα αγαπημένου πρωταγωνιστή, alter ego και καλλιτεχνικού ινδάλματος του Ρεφν. Η ταινία θα ξεκινήσει γυρίσματα στις 30 Μαρτίου.