Buzz

O Νίκολας Βίντινγκ Ρεφν επιστρέφει με μια ταινία τρόμου για τη θανάσιμη γυναικεία ομορφιά

στα 10

Επενδύοντας στην αγάπη των Γάλλων, ο Νίκολας Βίντινγκ Ρεφν χρηματοδοτείται από την Gaumont και τη Wild Bunch για την επόμενη ταινία του «The Neon Demon», μια θηλυκή ταινία τρόμου, ό,τι κι αν σημαίνει αυτό.

O Νίκολας Βίντινγκ Ρεφν επιστρέφει με μια ταινία τρόμου για τη θανάσιμη γυναικεία ομορφιά

«Ενα πρωί ξύπνησα και συνειδητοποίησα ότι είμαι ταυτόχρονα περιτριγυρισμένος και εξουσιαζόμενος από τις γυναίκες. Παραδόξως, μου γεννήθηκε μια επιθυμία να κάνω μια ταινία τρόμου για τη θανάσιμη ομορφιά. Μετά το "Drive", όπου ερωτεύηκα τρελά την ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα του Λος Αντζελες, ήξερα ότι έπρεπε να επιστρέψω για να πω την ιστορία του "The Neon Demon".»

Μην προσπαθήσετε να κατανοήσετε τι σημαίνει «ταυτόχρονα περιτριγυρισμένος και εξουσιαζόμενος από τις γυναίκες» και πως αυτό μπορεί να σε οδηγήσει σε ένα γυναικείο θρίλερ με tagline «The Wicked Die Young». O Νίκολας Βίντινγκ Ρεφν είναι ένας μικρός (ακόμη μικρότερος μετά το «Μόνο ο Θεός Συγχωρεί») Κουέντιν Ταραντίνο και το γεγονός πως η επόμενη ταινία του είναι ένα θρίλερ με γυναίκες πρωταγωνίστριες δεν αποτελεί έκπληξη. Ούτε φυσικά το γεγονός πως εξαργυρώνει το Βραβείο Σκηνοθεσίας που κέρδισε για το «Drive» στο Φεστιβάλ Καννών με την εμπιστοσύνη που του δείχνουν δύο από τις μεγαλύτερες εταιρίες παραγωγής και διεθνής διανομής στη Γαλλία, η Gaumont και η Wild Bunch.

Αλλωστε ο Ρεφν αυτήν την εποχή προετοιμάζει την τηλεοπτική «Barbarella» για το τμήμα της Gaumont στο Λος Αντζελες και προς Μάιο μεριά κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ Καννών, θα ξεκινήσει τις πωλήσεις για το «The Neon Demon» που αναμένεται να ξεπουλήσει...

Οι θαυμαστές του, ωστόσο, τον περιμένουν στη γωνία μετά την απογοήτευση του «Mόνο ο Θεός Συγχωρεί», ενώ όλοι αναμένουν με ενδιαφέρον τα πρώτα νέα για το κάστινγκ που κάτι μας λέει πως θα είναι σέξι, βρώμικο και cult ήδη από την ανακοινωσή του.

Διαβάστε ακόμη: