Φεστιβάλ / Βραβεία

«Η ομορφιά δεν είναι τα πάντα. Είναι το μόνο πράγμα»: νέο εκθαμβωτικό τρέιλερ για το «The Neon Demon»

στα 10

Με τη νέα του ταινία λίγο πριν από την πρεμιέρα της στο διαγωνιστικό του Φεστιβάλ Καννών, ο Νίκολας Βίντινγκ Ρεφν ετοιμάζεται να προκαλέσει και πάλι όσους τον κατηγορούν για κυριαρχία του στυλ έναντι του περιεχομένου.

«Η ομορφιά δεν είναι τα πάντα. Είναι το μόνο πράγμα»: νέο εκθαμβωτικό τρέιλερ για το «The Neon Demon»

Λατρέψαμε το «Drive» (και αρκετές από τις προηγούμενες ταινίες του), μας απογοήτευσε το «Μόνο ο Θεός Συγχωρεί», αλλά είμαστε φυσικά διατεθειμένοι να δώσουμε στον Νίκολας Βίντινγκ Ρεφν μια ακόμη ευκαιρία. Ειδικά όταν οι εικόνες της καινούργιας ταινίας του δείχνουν τόσο μα τόσο ελκυστικές.

Η Ελ Φάνινγκ υποδύεται την Τζέσι, μια νεαρή κοπέλα που θέλει να γίνει μοντέλο και φτάνει στο Λος Αντζελες γεμάτη φιλοδοξίες. Εκεί θα συναντήσει μια ομάδα από γυναίκες παθιασμένες με την ομορφιά και την εξωτερική εμφάνιση, που θα κάνουν τα πάντα για να αποκτήσουν αυτό που εκείνη διαθέτει. Τα νιάτα και τη γοητεία της.

Δείτε τις ταινίες που απαρτίζουν το επίσημο πρόγραμμα του 69ου Φεστιβάλ Καννών

The Neon Demon 5

Εμπνευσμένο από την ιστορία της Κόμισσας Ερζέμπετ Μπατόρι, διαβόητης δολοφόνου γυναικών στη Σλοβακία του 16ου αιώνα την οποία ο θρύλος ήθελε να λούζεται σε αίμα παρθένων για να παραμένει νέα, το φιλμ, σύμφωνα με τον Δανό σκηνοθέτη, θα είναι μια καθαρόαιμη ταινία τρόμου. Με επίκεντρο τις γυναίκες. «Ενα πρωί ξύπνησα και συνειδητοποίησα ότι ήμουν περιτριγυρισμένος και κυριαρχημένος από γυναίκες. Ξαφνικά με κυρίευσε η επιθυμία να κάνω ένα φιλμ για την κακόβουλη ομορφιά». Εκτός από τη Φάνινγκ, στην ταινία πρωταγωνιστούν η Τζένα Μαλόουν, η Κριστίνα Χέντρικς, η Μπέλα Χίθκοτ, ο Ντέσμοντ Χάρινγκτον και ο Κιάνου Ριβς.

Δείτε παρακάτω το καινούργιο τρέιλερ που αποκαλύπτει μερικές ακόμα στιγμές τρομακτικής ομορφιάς.


Διαβάστε ακόμη

The Neon Demon poster