Buzz

Ποιος είναι ο Σαμάνος στο «Boy Kills World»;

στα 10

Ο Γιαγιάν Ροχιάν, τον οποίο απολαύσαμε στις ταινίες «Raid», παίζει τον ρόλο του μέντορα και δάσκαλου του Boy στην ταινία του Μόριτζ Μορ η οποία κυκλοφορεί στις αίθουσες την Πέμπτη 16 Μαΐου.

Ποιος είναι ο Σαμάνος στο «Boy Kills World»;

Πώς θα ήταν αν οι σκέψεις σου παρουσιάζονται ως μια εσωτερική φωνή που προέρχεται από το αγαπημένο σου βιντεοπαιχνίδι.

Αυτό είναι περίπου και η ιδέα πίσω από την ταινία «Boy Kills World» σε σκηνοθεσία του Μόριτζ Μορ, εδώ στην πρώτη του μεγάλου μήκους σκηνοθετική απόπειρα. Η ιστορία της ταινίας περιστρέφεται γύρω από τον Boy, έναν κωφό νεαρό, που από μικρός είχε ένα χάρισμα - μία έντονη φαντασία. Οταν οι γονείς του δολοφονούνται, ένας μυστηριώδης σαμάνος τον υιοθετεί και τον προπονεί ώστε να χρησιμοποιήσει τις ικανότητές του για κακό: καταπιέζοντας την παιδική του φαντασία και μετατρέποντας τον σε φονική μηχανή.

Το «Boy Kills World» φιλοδοξεί να είναι η αρχή ενός franchise και έχει ήδη λανσάρει ένα spin-off video game με τίτλο «Super Dragon Punch Force 3», το οποίο κυκλοφόρησε τον Απρίλιο, ενώ ήδη ετοιμάζεται και μια spin-off σειρά κινουμένων σχεδίων.

boy kills world

Στην ταινία πρωταγωνιστούν οι Μπιλ Σκάρσκαρντ, τον οποίο αγαπήσαμε στον ρόλο του Πένιγουαϊζ στις ταινίες «Το Αυτό» και θα τον δούμε σύντομα και στο νέο «Κοράκι», στον ρόλο του Boy, Τζέσικα Ροθ, Μισέλ Ντόκερι, Μπρετ Γκέλμαν, Φάμκε Γιάνσεν και τον γνώστη των πολεμικών τεχνών Γιαγιάν Ροχιάν, τον οποίο απολαύσαμε στις ταινίες «Raid», ο οποίος παίζει τον ρόλο του μέντορα και δάσκαλου του Boy.

Το στούντιο της Lionsgate κυκλοφόρησε ένα featurette το οποίο επικεντρώνεται στον χαρακτήρα του Γιαγιάν Ροχιάν και την σχέση του με τον ήρωα του Σκάρσκαρντ, και μπορείτε να το δείτε αποκλειστικά παρακάτω.

Η ταινία «Boy Kills World» κυκλοφορεί στις ελληνικές αίθουσες την Πέμπτη 16 Μαΐου από την The Film Group.