Buzz

Ο Οστιν Μπάτλερ θεωρεί τον Ντενί Βιλνέβ ως έναν από τους καλύτερους εν ζωή σκηνοθέτες

στα 10

Ο Μπάτλερ μόνο τα καλύτερα λόγια είχε να πει για τον σκηνοθέτη του «Dune Part 2».

Ο Οστιν Μπάτλερ θεωρεί τον Ντενί Βιλνέβ ως έναν από τους καλύτερους εν ζωή σκηνοθέτες

Μετά και την υποψηφιότητά του για Οσκαρ για τον ρόλο του Ελβις στην ταινία «Elvis» του Μπαζ Λούρμαν, ο Οστιν Μπάτλερ έχει γίνει το πιο hot όνομα στο Χόλιγουντ, πρωταγωνιστώντας μάλιστα σε μερικές από τις μεγαλύτερες και πιο αναμενόμενες ταινίες. Μια από αυτές είναι και το «Dune Part 2» του Ντενί Βιλνέβ, η οποία αναμένεται να κυκλοφορήσει στις αίθουσες το 2024 λόγω της απεργίας των ηθοποιών, όπου και παίζει τον ρόλο του κακού Φέιντ Ράουθα.

Και για τον Μπάτλερ η συνεργασία του με τον Βιλνέβ ήταν πραγματικά μια από τις καλύτερες που έχει κάνει μέχρι τώρα, λέγοντας μάλιστα για τον ίδιο πως είναι ένας από τους «καλύτερους εν ζωή σκηνοθέτες». Αυτά είπε σε μια συνέντευξή του στο Interview Magazine (την οποία έδωσε πριν ξεκινήσει η απεργία, αλλά δημοσιεύτηκε πριν λίγες μέρες), στην όποια αναφέρθηκες, ανάμεσα σε άλλα, και στην συνεργασία του με τον Βιλνέβ στο σίκουελ του «Dune».

«Ο Ντένι είναι ένας από τους μεγαλύτερους σκηνοθέτες εν ζωή, οπότε η ιδέα να συνεργαστώ μαζί του, και με όλο αυτό το καστ ήταν τόσο συναρπαστική για μένα. Το θέμα με τον Ντένι είναι ότι θα δώσεις μια ιδέα και μετά το μυαλό του θα αρχίσει να την επεξεργάζεται, και μετά θα επιστρέψει με άλλες δέκα και μετά θα τρέφεστε ο ένας από τη φαντασία του άλλου», είπε ο Μπάτλερ.

Διαβάστε ακόμα: Ο Ντενί Βιλνέβ πιστεύει πως το «Dune Part Three» είναι πολύ πιθανό να γίνει

dune part two

Η επίσημη σύνοψη της ταινία αναφέρει «αυτή η επόμενη ταινία θα εξερευνήσει το μυθικό ταξίδι του Πολ Ατρίδη καθώς ενώνεται με την Τσάνι και τους Φρέμεν ενώ βρίσκεται σε έναν πόλεμο εκδίκησης ενάντια στους συνωμότες που κατέστρεψαν την οικογένειά του. Αντιμετωπίζοντας μια επιλογή μεταξύ της αγάπης της ζωής του και της μοίρας του γνωστού σύμπαντος, προσπαθεί να αποτρέψει ένα τρομερό μέλλον που μόνο αυτός μπορεί να προβλέψει».

Στην ταινία πρωταγωνιστούν οι Τίμοθι Σαλαμέ, Ζεντάγια, Χαβιέρ Μπαρδέμ, Ρεμπέκα Φέρκγιουσον, Στέλαν Σκάρσγκαρντ, Ντέιβ Μπαουτίστα, Σάρλοτ Ράμπλινγκ και Τζος Μπρόλιν και μαζί του η Φλόρενς Πιού θα παίξει τον ρόλο της πριγκίπισσας Ιρουλάν, την κόρη του Αυτοκράτορα Σαντάμ του 4ου, τον οποίο θα ερμηνεύσει ο Κρίστοφερ Γουόκεν, ο Οστιν Μπάτλερ, ο Ελβις στην ταινία «Elvis» του Μπαζ Λούρμαν, θα παίξει τον ρόλο του Φείντ Ράουθα και η Λέα Σεντού τον ρόλο της Λαίδης Μάργκο.