Buzz

Ο Ντενί Βιλνέβ πιστεύει πως το «Dune Part Three» είναι πολύ πιθανό να γίνει

στα 10

Και μπορεί το ταξίδι μας στο Αράκις να αναβλήθηκε για λίγους μήνες, ο Ντενί Βιλνέβ λέει πως έχει ήδη ξεκινήσει να γράφει το σενάριο του τρίτου μέρους της τριλογίας του.

Ο Ντενί Βιλνέβ πιστεύει πως το «Dune Part Three» είναι πολύ πιθανό να γίνει

Η πρόσφατη ανακοίνωση της Warner πως μεταφέρει την πρεμιέρα του «Dune Part Two» του Ντενί Βιλνέβ για τον Μάρτιο του 2024, λόγω των απεργιών στο Χόλιγουντ, προκάλεσε την δυσαρέσκεια πολλών οι οποίοι περίμεναν αγωνιωδώς να επιστρέψουν στον κόσμο του Φρανκ Χέμπερτ φέτος τον Νοέμβριο. Παρόλα αυτά όμως τα νέα δεν είναι μόνο δυσάρεστα μιας και ο Βιλνέβ έχει ήδη αρχίσει να σκέφτεται τις λεπτομέρειες του τρίτου μέρους της ιστορίας του.

Ο Βιλνέβ είχε αναφέρει παλιότερα, ήδη από την πρεμιέρα της πρώτης ταινίας και πριν η Warner δώσει το πράσινο φως για μια δεύτερη, πως θα ήθελε να κάνει μια τριλογία «Dune». Και τώρα, μιλώντας στο περιοδικό Empire, έδωσε πως έχει ήδη ξεκινήσει να γράφει το σενάριο της τρίτης ταινίας. Ο σκηνοθέτης εξήγησε πως η δεύτερη ταινία θα ολοκληρώνει το πρώτο βιβλίο της σειράς του Χεμπέρτ, η τρίτη ταινία θα εξερευνεί τα γεγονότα του «Dune Messiah».

«Αν καταφέρω να κάνω μια τριλογία, αυτό θα ήταν όνειρο. Το “Dune Messiah” γράφτηκε ως αντίδραση στο γεγονός ότι οι άνθρωποι αντιλαμβάνονταν τον Πολ Ατρίδη ως ήρωα. Κάτι που δεν ήταν αυτό που ήθελε να κάνει. Η προσαρμογή μου είναι πιο κοντά στην ιδέα του και είναι, στην πραγματικότητα, μια προειδοποίηση. Θα πω αυτό μόνο πως έχω ήδη ξεκινήσει να το γράφω».

Διαβάστε ακόμα: Ο Πολ Ατρείδης είναι έτοιμος να εκπληρώσει το καθήκον στο νέο τρέιλερ του «Dune: Part Two»

dune 2

Η επίσημη σύνοψη της δεύτερης ταινίας αναφέρει πως «θα εξερευνήσει το μυθικό ταξίδι του Πολ Ατρείδη καθώς ενώνεται με την Τσάνι και τους Φρέμεν ενώ βρίσκεται σε έναν πόλεμο εκδίκησης ενάντια στους συνωμότες που κατέστρεψαν την οικογένειά του. Αντιμετωπίζοντας μια επιλογή μεταξύ της αγάπης της ζωής του και της μοίρας του γνωστού σύμπαντος, προσπαθεί να αποτρέψει ένα τρομερό μέλλον που μόνο αυτός μπορεί να προβλέψει».

Στην ταινία πρωταγωνιστούν οι Τίμοθι Σαλαμέ, Ζεντάγια, Χαβιέρ Μπαρδέμ, Ρεμπέκα Φέρκγιουσον, Στέλαν Σκάρσγκαρντ, Ντέιβ Μπαουτίστα, Σάρλοτ Ράμπλινγκ και Τζος Μπρόλιν και μαζί του η Φλόρενς Πιού θα παίξει τον ρόλο της πριγκίπισσας Ιρουλάν, την κόρη του Αυτοκράτορα Σαντάμ του 4ου, τον οποίο θα ερμηνεύσει ο Κρίστοφερ Γουόκεν, ο Οστιν Μπάτλερ, ο Ελβις στην ταινία «Elvis» του Μπαζ Λούρμαν, θα παίξει τον ρόλο του Φείντ Ράουθα και η Λέα Σεντού τον ρόλο της Λαίδης Μάργκο.