Buzz

Το «Dune: Part Two» μεταφέρεται στο 2024

στα 10

Το ταξίδι μας στο Αράκις αναβάλλεται για λίγους μήνες, ως τον Μάρτιο του 2024.

Το «Dune: Part Two» μεταφέρεται στο 2024

Με τις απεργίες στο Χόλιγουντ να συνεχίζονται και με τις τελευταίες διαπραγματεύσεις να πέφτουν πάνω σε τοίχο, τα στούντιο αναγκάζονται καθημερινά να αλλάξουν τις ημερομηνίες κυκλοφορίες των ταινιών τους. Και σήμερα μαθαίνουμε πως το προγραμματισμένο μας για το Νοέμβριο ταξίδι στο Αράκις πήρε μια πολύμηνη καθυστέρηση.

Η Warner ανακοίνωσε πως η ημερομηνία εξόδου στις αίθουσες του «Dune: Part Two» μεταφέρεται στις 15 Μαρτίου 2024. Ετσι, λόγω της μεταφοράς αυτής, η προγραμματισμένη για τότε ταινία «Godzilla x Kong» θα βγει στις αίθουσες ένα μήνα μετά, στις 12 Απριλίου.

Διαβάστε ακόμα: Ο Πολ Ατρείδης είναι έτοιμος να εκπληρώσει το καθήκον στο νέο τρέιλερ του «Dune: Part Two»

dune part two

Η επίσημη σύνοψη της ταινία αναφέρει «αυτή η επόμενη ταινία θα εξερευνήσει το μυθικό ταξίδι του Πολ Ατρείδη καθώς ενώνεται με την Τσάνι και τους Φρέμεν ενώ βρίσκεται σε έναν πόλεμο εκδίκησης ενάντια στους συνωμότες που κατέστρεψαν την οικογένειά του. Αντιμετωπίζοντας μια επιλογή μεταξύ της αγάπης της ζωής του και της μοίρας του γνωστού σύμπαντος, προσπαθεί να αποτρέψει ένα τρομερό μέλλον που μόνο αυτός μπορεί να προβλέψει».

Στην ταινία πρωταγωνιστούν οι Τίμοθι Σαλαμέ, Ζεντάγια, Χαβιέρ Μπαρδέμ, Ρεμπέκα Φέρκγιουσον, Στέλαν Σκάρσγκαρντ, Ντέιβ Μπαουτίστα, Σάρλοτ Ράμπλινγκ και Τζος Μπρόλιν και μαζί του η Φλόρενς Πιού θα παίξει τον ρόλο της πριγκίπισσας Ιρουλάν, την κόρη του Αυτοκράτορα Σαντάμ του 4ου, τον οποίο θα ερμηνεύσει ο Κρίστοφερ Γουόκεν, ο Οστιν Μπάτλερ, ο Ελβις στην ταινία «Elvis» του Μπαζ Λούρμαν, θα παίξει τον ρόλο του Φείντ Ράουθα και η Λέα Σεντού τον ρόλο της Λαίδης Μάργκο.