Buzz

O Οστιν Μπάτλερ ετοιμάζεται να ταξιδέψει στον Αράκις στο «Dune Part Two»

στα 10

Από το Μέμφις στον Αράκις, ο πρωταγωνιστής του «Elvis» του Μπαζ Λούρμαν βρίσκεται στις τελικές διαπραγματεύσεις για τον ρόλο του Φείντ Ράουθα.

O Οστιν Μπάτλερ ετοιμάζεται να ταξιδέψει στον Αράκις στο «Dune Part Two»

To «Dune Part Two» ήδη έχει αρχίσει να μπαίνει σε γρήγορους ρυθμούς παραγωγής, λίγο πριν ξεκινήσουν τα γυρίσματά του το καλοκαίρι.

Λίγες μέρες πριν μάθαμε πως η Φλόρενς Πιού βρίσκεται ήδη στις τελικές συζητήσεις για να παίξει τον ρόλο της πριγκίπισσας Ιρουλάν, την κόρη του Αυτοκράτορα Σαντάμ του 4ου. Και τώρα το Deadline αναφέρει πως ο πρωταγωνιστής της ταινίας «Elvis» του Μπαζ Λούρμαν και «West Side Story» του Στίβεν Σπίλμπεργκ, Οστιν Μπάτλερ, θα παίξει τον ρόλο του Φείντ Ράουθα, τον ανιψιό του Βαρώνου, το γιν στο γιανγκ του Πολ Ατρείδη του Τίμοθι Σαλαμέ, τον οποίο στην ταινία του Ντέιβιν Λιντς έπαιξε ο Sting. Ο Φέιντ συμμετείχε σε μεγάλο βαθμό στα σχέδια του Βαρώνου να κερδίσει την εξουσία και ο Βαρόνος Βλαντιμίρ τον όρισε ως «Να-Βαρόνο» — κληρονόμο του Οίκου Χάρκονεν.

Διαβάστε ακόμα: Tα γυρίσματα του «Dune Part 2» θα ξεκινήσουν τον Ιούλιο του 2022

feyd rautha dune sting

Τα γυρίσματα της πρώτης ταινίας έγινε στο Βουκουρέστι, αλλά δεδομένου του πολέμου στην Ουκρανία η παραγωγή σκέφτεται να βρει άλλο μέρος για τα γυρίσματα της δεύτερης ή να αναγκαστεί να αναβάλλει τα γυρίσματα για λίγο καιρό.

Πάντως, μέχρι στιγμής, το «Dune Part Two» αναμένεται στις αίθουσες στις 20 Οκτωβρίου 2023.