Buzz

Η Φλόρενς Πιού έτοιμη για το δεύτερο μέρος του «Dune»

στα 10

Σε έναν ρόλο που θα την φέρει και πάλι κοντά με τον Τίμοθι Σαλαμέ μετά τις «Μικρές Κυρίες» της Γκρέτα Γκέργουιγκ.

Η Φλόρενς Πιού έτοιμη για το δεύτερο μέρος του «Dune»

Με το «Dune» να έχει ήδη στην κατοχή του δέκα υποψηφιότητες για Οσκαρ, και να ετοιμάζεται να φύγει σε λίγες μέρες με κάποια από αυτά, και με το «Dune Part Two» να έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει τα γυρίσματά του φέτος το καλοκαίρι, ο σκηνοθέτης Ντενί Βιλνέβ φαίνεται πως ανυπομονεί να βρεθεί και πάλι πίσω από τις κάμερες μιας και ήδη έχει ξεκινήσει τις διαδικασίες για το κάστινγκ καινούργιων ρόλων.

Σύμφωνα με το The Hollywood Reporter πως ο Βιλνέβ ψάχνει ηθοποιούς για να αναλάβουν τρεις μεγάλους ρόλους στην ταινία και μάλιστα ίσως βρήκε την κατάλληλη ηθοποιό για έναν από αυτούς. Το στούντιο βρίσκεται ήδη στις τελικές συζητήσεις με την Φλόρενς Πιού για να παίξει τον ρόλο της πριγκίπισσας Ιρουλάν, την κόρη του Αυτοκράτορα Σαντάμ του 4ου, ο αρχιτέκτονας πίσω από τις επιθέσεις του Βαρόνου Χαρκόνεν στο πλανήτη Αράκις, καθώς ο Αυτοκράτορας φοβόταν ότι ο πατέρας του Πολ, ο Δούκας Λέτο, θα συναγωνιζόταν τη δική του εξουσία μια μέρα.

Διαβάστε ακόμα: Tα γυρίσματα του «Dune Part 2» θα ξεκινήσουν τον Ιούλιο του 2022

florence pugh

Αυτό σημαίνει πως αν όλα πάνε καλά θα είναι η δεύτερη φορά που οι Πιού θα συνεργαστεί με τον Τίμοθι Σαλαμέ μετά τις «Μικρές Κυρίες» της Γκρέτα Γκέργουιγκ. Οι άλλοι δυο ρόλοι που αναμένεται σύντομα να καλυφθούν είναι εκείνοι του Αυτοκράτορα και του Φείντ Ράουθα, τον ανιψιό του Βαρώνου, τον οποίο στην ταινία του Ντέιβιν Λιντς έπαιξε ο Sting.

Τα γυρίσματα της πρώτης ταινίας έγινε στο Βουκουρέστη, αλλά δεδομένου του πολέμου στην Ουκρανία η παραγωγή σκέφτεται να βρει άλλο μέρος για τα γυρίσματα της δεύτερης ή να αναγκαστεί να αναβάλει τα γυρίσματα για λίγο καιρό.

Πάντως, μέχρι στιγμής, το «Dune Part Two» αναμένεται στις αίθουσες στις 20 Οκτωβρίου 2023.