Buzz

Η Λέα Σεντού προστέθηκε στο καστ του «Dune Part Two»

στα 10

Το καστ της ταινίας γίνεται ολοένα και καλύτερο.

Η Λέα Σεντού προστέθηκε στο καστ του «Dune Part Two»

Λίγος καιρός έμεινε μέχρι το «Dune Part Two» ξεκινήσει τα γυρίσματα του και ο σκηνοθέτης της Ντενί Βιλνέβ συνεχίζει να γεμίζει το καστ του με πρωτοκλασάτους ηθοποιούς.

Ηδη γνωρίζουμε πως η Φλόρενς Πιού θα παίξει τον ρόλο της πριγκίπισσας Ιρουλάν, την κόρη του Αυτοκράτορα Σαντάμ του 4ου, τον οποίο θα ερμηνεύσει ο Κρίστοφερ Γουόκεν, ενώ ο Οστιν Μπάτλερ, ο Ελβις στην ταινία «Elvis» του Μπαζ Λούρμαν, θα παίξει τον ρόλο του Φείντ Ράουθα, τον ανιψιό του Βαρώνου, το γιν στο γιανγκ του Πολ Ατρείδη του Τίμοθι Σαλαμέ, τον οποίο στην ταινία του Ντέιβιν Λιντς έπαιξε ο Sting. Ο Φέιντ συμμετείχε σε μεγάλο βαθμό στα σχέδια του Βαρώνου να κερδίσει την εξουσία και ο Βαρόνος Βλαντιμίρ τον όρισε ως «Να-Βαρόνο» — κληρονόμο του Οίκου Χάρκονεν.

Διαβάστε ακόμα: Ο Χαβιέρ Μπαρδέμ είναι ενθουσιασμένος με το σενάριο του «Dune Part Two»

Lea Seydoux

Σήμερα μαθαίνουμε πως στο καστ προστέθηκε και η Λέα Σεντού η οποία, σύμφωνα με το Deadline, θα παίξει τον ρόλο της Λαίδης Μάργκο, μιας Μπεν Γκέσεριτ όπως είναι και η Λαίδη Τζέσικα της Ρεμπέκα Φέργκιουσον. Στα βιβλία η Λαίδη Μαργό είναι παντρεμένη με τον Κόμη Χάσιμιρ Φένρινγκ και περιγράφεται ως μια πιστή ακόλουθος των Μπεν Γκέσεριτ η οποία εκτελεί την ατζέντα του ενώ βρίσκεται στην αυλή του Αυτοκράτορα.

Τα γυρίσματα της πρώτης ταινίας έγινε στο Βουκουρέστι, αλλά δεδομένου του πολέμου στην Ουκρανία η παραγωγή σκέφτεται να βρει άλλο μέρος για τα γυρίσματα της δεύτερης ή να αναγκαστεί να αναβάλλει τα γυρίσματα για λίγο καιρό.

Πάντως, μέχρι στιγμής, το «Dune Part Two» αναμένεται στις αίθουσες στις 20 Οκτωβρίου 2023.