Buzz

Ο Χαβιέρ Μπαρδέμ είναι ενθουσιασμένος με το σενάριο του «Dune Part Two»

στα 10

Ο Μπαρδέμ, μιλώντας στις Κάννες, αποκάλυψε λίγα περισσότερα πράγματα για το σενάριο του «Dune Part Two» και δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του που θα επιστρέψει στα γυρίσματα.

Ο Χαβιέρ Μπαρδέμ είναι ενθουσιασμένος με το σενάριο του «Dune Part Two»

Ολα είναι σχεδόν έτοιμα για να ξεκινήσουν τα γυρίσματα του «Dune Part Two» αυτό το καλοκαίρι, με τον Ντενί Βιλνέβ να βρίσκεται για άλλη μια φορά στην σκηνοθετική καρέκλα. Ολοι, φανς και συντελεστές, είναι ενθουσιασμένοι που ετοιμάζονται να επιστρέψουν στον κόσμο του Φρανκ Χέρμπερντ και ο Χαβιέρ Μπαρδέμ φαίνεται πως είναι ένας από αυτούς.

Μιλώντας πριν λίγες μέρες στις Κάννες, ο Μπαρδέμ, ο οποίος παίζει τον ρόλο του Φρέμεν τον αρχηγό των Στίλγκαρ, έριξε λίγο φως για τις επόμενες ταινίες στις οποίες πρωταγωνιστεί και μια από αυτές ήταν και το σίκουελ του «Dune» και δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό που επιστρέφει στα γυρίσματα.

Διαβάστε ακόμα: Ο Κρίστοφερ Γουόκεν θα πρωταγωνιστήσει στο «Dune Part Two»

dune

«Διάβασα το νέο προσχέδιο [του σεναρίου]. Και νομίζω ότι έχουν κάνει καταπληκτική δουλειά συνθέτοντας τα κομμάτια με τρόπο που θα εκπλήξει τον κόσμο. Δεν θα εκπλαγούν [με αυτό που συμβαίνει], προφανώς, επειδή έχουν διαβάσει το βιβλίο, αλλά θα εκπλαγούν από τον τρόπο που το συνέθεσαν. Με συγκίνησε πολύ. Είναι μια ταινία που είναι γεμάτη και μπορείς να νιώσεις το βάρος της, και ταυτόχρονα [μπορείς να απολαύσεις] τη θεαματικότητά της. Ανυπομονώ να επιστρέψω στην έρημο με αυτούς τους ανθρώπους και είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω με τον Ντενί, ο οποίος είναι ένας από τους καλύτερους σκηνοθέτες όλων των εποχών. Είναι ένας υπέροχος άνθρωπος», δήλωσε ο Μπαρδέμ.

Ωραία τα λέει σίγουρα και είναι ακριβώς αυτά που μας κάνουν να ανυπομονούμε αρκετά για την επιστροφή μας στο Αράκις. Τα γυρίσματα της πρώτης ταινίας έγινε στο Βουκουρέστι, αλλά δεδομένου του πολέμου στην Ουκρανία η παραγωγή σκέφτεται να βρει άλλο μέρος για τα γυρίσματα της δεύτερης ή να αναγκαστεί να αναβάλλει τα γυρίσματα για λίγο καιρό.

Πάντως, μέχρι στιγμής, το «Dune Part Two» αναμένεται στις αίθουσες στις 20 Οκτωβρίου 2023.