Buzz

Ο Κρίστοφερ Γουόκεν θα πρωταγωνιστήσει στο «Dune Part Two»

στα 10

All hail the new Emperor. Ο Κρίστοφερ Γουόκεν ανακοινώθηκε πως θα πρωταγωνιστήσει στο σίκουελ του «Dune» ως τον Παντίσα Αυτοκράτορα Σαντάμ Κορίνο τον 4ο.

Ο Κρίστοφερ Γουόκεν θα πρωταγωνιστήσει στο «Dune Part Two»

Το «Dune Part Two» θα είναι από τις πιο πολυαναμενόμες ταινίες του 2023 και καθώς ετοιμάζεται να ξεκινήσει τα γυρίσματα αυτό το καλοκαίρι το καστ ολοένα και μεγαλώνει. Πριν λίγο καιρό είχαμε μάθει ότι η Φλόρενς Πιου θα παίξει τον ρόλο της της πριγκίπισσας Ιρουλάν και τώρα ήρθε η ώρα να γνωρίσουμε και το ποιος θα παίξει τον πατέρα της.

Σύμφωνα με το The Hollywood Reporter o Κρίστοφερ Γουόκεν θα παίξει τον Παντίσα Αυτοκράτορα Σαντάμ Κορίνο ο 4ος ο οποίος ήταν ο αρχιτέκτονας πίσω από τις επιθέσεις του Βαρόνου Χαρκόνεν στο πλανήτη Αράκις, καθώς ο Αυτοκράτορας φοβόταν ότι ο πατέρας του Πολ, ο Δούκας Λέτο, θα συναγωνιζόταν τη δική του εξουσία μια μέρα.

Διαβάστε ακόμα: Tα γυρίσματα του «Dune Part 2» θα ξεκινήσουν τον Ιούλιο του 2022

dune Ο Τζόσε Φέρερ ως Αυτοκράτορας Σαντάμ στην ταινία του Ντέιβιντ Λιντς.

Μαζί τους είχε ανακοινωθεί πως ο Οστιν Μπάτλερ, ο Ελβις στην ταινία «Elvis» του Μπαζ Λούρμαν, θα παίξει τον ρόλο του Φείντ Ράουθα, τον ανιψιό του Βαρώνου, το γιν στο γιανγκ του Πολ Ατρείδη του Τίμοθι Σαλαμέ, τον οποίο στην ταινία του Ντέιβιν Λιντς έπαιξε ο Sting. Ο Φέιντ συμμετείχε σε μεγάλο βαθμό στα σχέδια του Βαρώνου να κερδίσει την εξουσία και ο Βαρόνος Βλαντιμίρ τον όρισε ως «Να-Βαρόνο» — κληρονόμο του Οίκου Χάρκονεν.

Τα γυρίσματα της πρώτης ταινίας έγινε στο Βουκουρέστι, αλλά δεδομένου του πολέμου στην Ουκρανία η παραγωγή σκέφτεται να βρει άλλο μέρος για τα γυρίσματα της δεύτερης ή να αναγκαστεί να αναβάλλει τα γυρίσματα για λίγο καιρό.

Πάντως, μέχρι στιγμής, το «Dune Part Two» αναμένεται στις αίθουσες στις 20 Οκτωβρίου 2023.