Buzz

«NOS4A2»: Η νέα σειρά του AMC κάνει τα Χριστούγεννα και πάλι τρομακτικά (μέχρι να πεις Νοσφεράτου)

στα 10

Βασισμένη στο ομότιτλο μυθιστόρημα του Τζο Χιλ (γιου του Στίβεν Κινγκ), η σειρά θέλει τον Ζάκαρι Κουίντο να τρέφεται από ψυχές παιδιών σε μια φανταστική πόλη όπου είναι για πάντα Χριστούγεννα.

«NOS4A2»: Η νέα σειρά του AMC κάνει τα Χριστούγεννα και πάλι τρομακτικά (μέχρι να πεις Νοσφεράτου)

Αν νομίζατε ότι η πρόσφατη τηλεοπτική και κινηματογραφική παραγωγή έχει εξαντλήσει κάθε περιθώριο διασκευών από έργα του Στίβεν Κινγκ, ετοιμαστείτε τώρα να συμπεριλάβετε στην πυρετώδη αυτή τάση και τον γιο του μετρ, Τζο Χιλ, το μυθιστόρημα του οποίου, «NOS4A2», η AMC ετοιμάζεται να φέρει στη μικρή οθόνη με μια νέα σειρά.

Αντίθετα απ’ ό,τι θα φοβόταν κανείς, ωστόσο, ο Χιλ δεν είναι μια απλή περίπτωση νεποτισμού, επιβεβαιώνοντας ότι το μήλο πέφτει κάτω από τη μηλιά – και το best seller μυθιστόρημά του, «NOS4A2», αποτελεί την καλύτερη απόδειξη ότι πρόκειται για γνήσιο τέκνο του πατέρα του.

Διαβάστε ακόμη: «Ο Μαύρος Πύργος» του Στίβεν Κινγκ ετοιμάζεται να γίνει σειρά για λογαριασμό της Amazon

NOS4A2 607

Φιλοδοξώντας να δημιουργήσει μια νέα τρομακτική επιτυχία για το κανάλι, μετά το «The Walking Dead», το «NOS4A2» αφηγείται την ιστορία του Τσάρλι Μανξ, ενός αθάνατου που τρέφεται από ψυχές παιδιών τις οποίες χρησιμοποιεί για να χτίσει την Christmasland, μια παγωμένη πόλη-δημιουργία της διεστραμμένης του φαντασίας, όπου κάθε μέρα είναι Χριστούγεννα και η δυστυχία απαγορεύεται από το νόμο. Μόνο που ο Μανξ βλέπει τον κόσμο του να απειλείται όταν μια κοπέλα, το μοναδικό παιδί που γλίτωσε ποτέ από τα νύχια του, ανακαλύπτει ότι έχει ένα επικίνδυνο χάρισμα.

Τον πρωταγωνιστικό ρόλο ερμηνεύει ο Ζάκαρι Κουίντο, ο οποίος έχει ήδη αποδείξει ότι μπορεί να γίνει αρκούντως ανατριχιαστικός με τις ερμηνείες του στο «American Horror Story» και το «Heroes».

Δείτε παρακάτω το πρώτο τρέιλερ της σειράς μεταφυσικού τρόμου, η οποία θα κάνει πρεμιέρα στις 2 Ιουνίου.


Διαβάστε ακόμη

NOS4A2 607

Tags: NOS4A2