Buzz

Advent Calendar: 21 Δεκεμβρίου 2016

στα 10

Το Flix μετράει τις μέρες μέχρι τα Χριστούγεννα! Από την 1η μέχρι τις 25 Δεκεμβρίου, κάθε πρωί, ξαναζεί τα πιο ωραία του φιλιά. Στο σινεμά.

Advent Calendar: 21 Δεκεμβρίου 2016

Διαβάστε, δείτε, χαζέψτε, θυμηθείτε, με τον απολογισμό του Flix για το 2016

Είχατε ποτέ σας advent calendar όταν ήσασταν μικροί; Εκείνα τα ημερολόγια για τις πρώτες 25 μέρες του Δεκέμβρη, όπου κάθε πρωί έπρεπε ν’ ανοίξετε ένα παραθυράκι και ν’ ανακαλύψετε μια εικόνα - δώρο, μέχρι να φτάσετε ανήμερα Χριστούγεννα; Το Flix ετοίμασε για σας το δικό του advent calendar και φέτος, για να κάνει το κάθε πρωί σας μέχρι τις 25 Δεκεμβρίου μια (κινηματογραφική) περιπέτεια!

Ηρθε η ώρα για το Flix Top Ten 2016: Ψηφίστε την καλύτερη ταινία της χρονιάς!

Κάθε πρωί του Δεκεμβρίου, χωρίς εξαιρέσεις, το Flix σάς κάνει «δώρο» τα αξέχαστα κινηματογραφικά φιλιά: ερωτικά, λατρευτικά, κωμικά, συγκινητικά, στο στόμα ή αλλού, κλασικά ή όχι. Για 25 μέρες, το Flix σάς δίνει ένα φιλί και σάς φτιάχνει το κέφι, για να λέμε καλημέρα ως τα Χριστούγεννα!

age of innocence 607

Η ταινία - «Τα Χρόνια της Αθωότητας» του Μάρτιν Σκορσέζε, 1993 Μακριά από τα χρόνια της αθωότητας, στις αρχές των '90s, ο Σκορσέζε διασκευάζει Ιντιθ Γουόρτον, στήνει ένα γεμάτο υπόγεια πάθη και προσωπική ηθική ερωτικό τρίγωνο στην υψηλή τάξη της Νέας Υόρκης του τέλους του 19ου αιώνα και σκηνοθετεί μια από τις ομορφότερες ταινίες του. Ο Ντάνιελ Ντέι Λούις, ως γοητευτικός Νιούλαντ Αρτσερ, διχάζεται ανάμεσα στην αθώα αρραβωνιαστικιά του, τη Μέι της Γουινόνα Ράιντερ και την ώριμη, ανατρεπτική, γεμάτη ορμές θεία της, την Κόμησσα Ολένα της Μισέλ Φάιφερ. Ο,τι θ' ακολουθήσει περιγράφει την κοσμοθεωρία μιας ολόκληρης, νοσταλγικής εποχής. Τόσο ταιριαστά, ο Σκορσέζε αφιέρωσε την ταινία του στον πατέρα του, που έφυγε στη διάρκεια των γυρισμάτων. Δείτε ακόμη: Απόλυτη σιωπή! Αυτό είναι το τρέιλερ για το «Silence» του Μάρτιν Σκορσέζε!

Το φιλί Οταν μια θάλασσα ερωτισμού εγκλωβίζεται στο κουμπάκι που κλείνει ένα γάντι.


age of innocence gif


Περισσότερο Advent Calendar 2016

Κάντε μαζί μας τον απολογισμό του 2016