Buzz

Flix Best of 2016: 10 (σχεδόν πειστικοί) λόγοι για τους οποίους η Κρίστεν Στιούαρτ είναι το πρόσωπο της χρονιάς

στα 10

Με εντυπωσιακή στροφή προς την άλλη πλευρά της βιομηχανίας, η Κρίστεν Στίουαρτ είναι (με επιφυλάξεις φυσικά) η σταρ της χρονιάς. Κάτι που δεν θα της άρεσε καθόλου γιατί μπορεί να έμοιαζε mainstream...

Flix Best of 2016: 10 (σχεδόν πειστικοί) λόγοι για τους οποίους η Κρίστεν Στιούαρτ είναι το πρόσωπο της χρονιάς

Επαιξε σε τέσσερις ταινίες («Café Society», «Personal Shopper», «Billy Lynn's Long Halftime Walk», «Certain Women») - από τις οποίες μόνο δύο κυκλοφόρησαν μέσα στη χρονιά που τελειώνει, σκηνοθέτησε και απασχόλησε σχεδόν όσο καμία την κοινή γνώμη: για τα μαλλιά της, τα κορίτσια της, τις επιλογές της, τις δηλώσεις της, μέχρι και το χρώμα της γλώσσσας της...

Kristen Stewart

Μπορεί ακόμη να μην μας έχει κερδίσει ολοκληρωτικά, αλλά με κάποιο τρόπο τα βήματά της είναι σωστά. Και παρακάτω ακολουθούν δέκα μόνο από αυτά που έκανε φέτος.

Κάντε κλικ εδώ για όλα τα best of του 2016. Λίστες, στιγμές, αναμνήσεις, απροσδόκητα trivia, κι όλα όσα ήταν σινεμά (και τηλεόραση) τη χρονιά που τελειώνει...

Και μην ξεχνάτε: Flix Top Ten 2016: Ψηφίστε την καλύτερη ταινία της χρονιάς!

Cafe Society 607

1. Η ερμηνεία της στο «Café Society» του Γούντι Αλεν / Δεν ήταν κακή σίγουρα, δεν ήταν σπουδαία επίσης. Ηταν κάπως ιδανική για το λίγο μπλαζέ και το μοντέρνο που ταίριαζε στο χαρακτήρα της, αν και σε μια κλίμακα πιο κάτω από αυτήν που θα την έκανε κάτι πραγματικά αξιομνημόνευτο. Ναι, το αξιομνημόνευτο και η Κρίστεν Στιούαρτ δεν έχουν πει ακόμη... καφέ.

Kristen Stewart 607

2. H άποψή της για την ανισότητα των φύλων στη βιομηχανία / «Από το να κάθεσαι και να παραπονιέσαι γι' αυτό, κάνε κάτι. Πήγαινε γράψε κάτι, πήγαινε κάνε κάτι.» Αμέ. Δείτε ολόκληρο το βίντεο εδώ.

Kristen Stewart

3. To bisexuality που αγαπάμε / Η Κρίστεν Στιούαρτ αγαπάει τα κορίτσια και δεν το κρύβει. Και είναι υπέροχη και ως πρώην (της Σοκό) και ως νυν (της Αλίσια Καργκίλε) ή της άλλης νυν (St. Vincent). Δεν έχει καμία σημασία.

Personal Shopper 607

4. H ερμηνεία της στο «Personal Shopper» του Ολιβιέ Ασαγιάς / Οι διχογνωμίες επιμένουν σε κάτι τόσο απαθές όσο είναι η Κρίστεν Στιούαρτ και στην πραγματικότητα και σε κάτι τόσο συμβολικό όσο μια ερμηνεία σκέτο φάντασμα... Η ταινία δεν θα βγει πριν το 2017 και άρα αποκλείεται από τις ψηφοφορίες για τα καλύτερα (ή τα χειρότερα) της χρονιάς.

Personal Shopper premiere 607 5

5. Αυτό που φόραγε στην πρεμιέρα του «Personal Shopper» στο Φεστιβάλ Καννών / Ενα υπέροχο Chanel (μα δείτε το ξανά και ξανά), κοσμήματα Messika και γόβες Christian Louboutin, έντονο χρώμα στα μάτια... και όλα αυτά χωρίς personal shopper.

Kristen Stewart Cannes 2016 607

6. Η δήλωσή της στο Flix / «Δεν έχω κάνει ποτέ κάτι που δεν ήθελα να κάνω», μας είπε και μετά συνέχισε να μαγνητίζει τα πλήθη στο Φεστιβάλ Καννών όπου δεν άφησε πρεμιέρα για πρεμιέρα, αλλά και μένοντας παραδόξως μακριά από τα σκάνδαλα.

Kristen Stewart Ang Lee

7. H συγκινητική της αφοσίωση στους σκηνοθέτες με τους οποίους συνεργάζεται / Το «Billy Lynn's Long Halftime Walk» δεν έφερε τα αναμενόμενα, αλλά η Κρίστεν Στιούαρτ έμεινε πιστή στον Ανγκ Λι. Και το εξέφρασε με κάθε πιθανό τρόπο.

Kristen Stewart

8. H εξομολογησή της πως λάτρεψε τον «Αστακό» του Γιώργου Λάνθιμου / Ομολογεί πως σαν ηθοποιός θα ήθελε να δοκιμάσει να παίξει με τέτοια αποστασιοποίηση όπως οι ηθοποιοί της ταινίας - θεωρώντας προφανώς πως μέχρι τώρα παίζει πολύ συναισθηματικά. Χμ...

Kristen Stewart

9. H συμμετοχή της ως σκηνοθέτης στο Φεστιβάλ του Sundance / Ούτε η πρώτη, ούτε η τελευταία, η Στιούαρτ θέλει να δείξει πως είναι και δημιουργός. Το «Come Swim» (διαβάστε εδώ περισσότερα) είναι ένα πειραγμένο πορτρέτο ενός άντρα και αυτό φυσικά δεν σημαίνει τίποτα για τη σκηνοθετική δεινότητα της ηθοποιού. Αν αποθεωθεί, δεν θα μάθει ποτέ κανείς αν είναι για την ικανότητα ή για το hype.

Kristen Stewart

10. Η μπλε της γλώσσα στο «Ride 'Em On Down» των The Rolling Stones / Ιδανική πρωταγωνίστρια στο νέο βίντεο κλιπ των γερόλυκων, ένα κορίτσι για πολλά γκάζια με γλώσσα μπλε από τα πολλά γλειφιτζούρια. Δείτε εδώ το βίντεο κλιπ του «Ride 'Em On Down».

Διαβάστε ακόμη:

Kristen Stewart

Κάντε κλικ εδώ για όλα τα best of του 2016. Λίστες, στιγμές, αναμνήσεις, απροσδόκητα trivia, κι όλα όσα ήταν σινεμά (και τηλεόραση) τη χρονιά που τελειώνει...

Και μην ξεχνάτε: Flix Top Ten 2016: Ψηφίστε την καλύτερη ταινία της χρονιάς!