Buzz

Η Κρίστεν Στιούαρτ εξομολογείται την αγάπη της για τον «Αστακό» του Γιώργου Λάνθιμου!

στα 10

Και κανονίζει συνάντηση μαζί του. Να περιμένουμε άραγε μια συνεργασία με τον Ελληνα σκηνοθέτη;

Η Κρίστεν Στιούαρτ εξομολογείται την αγάπη της για τον «Αστακό» του Γιώργου Λάνθιμου!
Από τη φωτογράφηση του Πίτερ Γιανγκ για το Variety

Παρ’ όλο που εξακολουθεί να προκαλεί ακόμα αντιφατικές αντιδράσεις, η Κρίστεν Στιούαρτ μοιάζει να έχει ξεπεράσει πλέον οριστικά το παρελθόν του «Λυκόφωτος» και των σκανδάλων γύρω από την προσωπική της ζωή και έχει εξελιχθεί σε μια ενδιαφέρουσα και ανήσυχη στις επιλογές της ηθοποιό, κυρίως μέσα από τις συνεργασίες της με τον Γάλλο Ολιβιέ Ασαγιάς, «Τα Σύννεφα του Σιλς Μαρία» και «Personal Shopper», που της χάρισαν ένα Σεζάρ Καλύτερης Γυναικείας Ερμηνείας και την έφεραν στο Φεστιβάλ Καννών. Και μοιάζει πια έτοιμη για ακόμα πιο έντονες ερμηνευτικές προκλήσεις...

Γιατί όχι, μάλιστα, σε μια από τις επερχόμενες ταινίες του Γιώργου Λάνθιμου, οι οποίες δείχνουν να αποτελούν τελευταία δημοφιλή προορισμό για τους σταρ του Χόλιγουντ, όπως αποκαλύπτει το κάστινγκ των επόμενων κινηματογραφικών σχεδίων του σκηνοθέτη, «The Killing of a Sacred Deer» και «The Favourite».

Σε πρόσφατη συνέντευξή της στη Metro, με αφορμή την κυκλοφορία στις αίθουσες τόσο του τελευταίου φιλμ του Γούντι Αλεν, «Cafe Society», όσο και του δράματος επιστημονικής φαντασίας «Equals», η Στιούαρτ δεν έχασε την ευκαιρία να μιλήσει για το πόσο λάτρεψε τον «Αστακό» του Γιώργου Λάνθιμου, αποκαλύπτοντας μάλιστα ότι πρόκειται να συναντηθεί με τον Ελληνα σκηνοθέτη.

Διαβάστε ακόμη: Ο Μπράιαν Ντε Πάλμα δηλώνει fan του «Αστακού» του Γιώργου Λάνθιμου

Kristen Stewart

«Αγαπώ αυτή την ταινία τόσο πολύ. Πρόκειται να συναντηθώ με τον σκηνοθέτη. Αυτό που βρήκα φευγάτο –και δεν ξέρω πώς θα ταίριαζα σε κάτι τέτοιο ως ηθοποιός– είναι ότι κάθε ατάκα σε αυτήν την ταινία είναι μια μεταφορά. Κανείς δεν την νιώθει πραγματικά. Δημιουργεί ένα περιβάλλον που είναι μια τόσο αποστασιοποιημένη πραγματικότητα. Δεν έχω δει κανέναν να κάνει κάτι τέτοιο. Και μετά αναρωτιέμαι για τους ηθοποιούς, πώς θα τους έκανε να νιώθουν. Γιατί κατασκευάζεις πραγματικά κάτι. Πραγματικά δεν έχω δουλέψει ποτέ με τέτοιο τρόπο».

Να περιμένουμε άραγε μια συνεργασία ανάμεσα στη Στιούαρτ και τον Λάνθιμο σε μια από τις δύο επερχόμενες ταινίες του ή σε κάποιο άλλο μελλοντικό σχέδιο; Κάτι τέτοιο δεν φαντάζει διόλου απίθανο – προσωπικά πιστεύουμε το αποστασιοποιημένο ερμηνευτικό στυλ της Αμερικανίδας ηθοποιού θα ταίριαζε γάντι στο σύμπαν του Ελληνα δημιουργού.

Διαβάστε ακόμη