Buzz

Η Κρίστεν Στιούαρτ σε αναζήτηση φαντασμάτων. Τρέιλερ για το «Personal Shopper»

στα 10

Η νέα κινηματογραφική δημιουργία του Ολιβιέ Ασαγιάς είναι μια διαφορετική ταινία τρόμου που γιουχαρίστηκε έντονα (αλλά μάλλον άδικα) στο Φεστιβάλ Καννών.

Η Κρίστεν Στιούαρτ σε αναζήτηση φαντασμάτων. Τρέιλερ για το «Personal Shopper»

Η Μορίν είναι μια 20χρονη Αμερικανίδα που ζει στο Παρίσι και κάνει μια δουλειά που μισεί: φροντίζει για την γκαρνταρόμπα μιας διασημότητας. Δεν μπορούσε να βρει κάτι καλύτερο για να πληρώσει για τη διαμονή της στη γαλλική πρωτεύουσα. Και περιμένει. Περιμένει για ένα σημάδι από το πνεύμα του δίδυμου αδελφού της που πέθανε λίγους μήνες νωρίτερα. Μέχρι τότε η ζωή της βρίσκεται σε αναμονή.

Αυτή είναι η επίσημη υπόθεση της νέας ταινίας του Γάλλου σκηνοθέτη Ολιβιέ Ασαγιάς, «Personal Shopper», στη δεύτερη συνεργασία του με την Κρίστεν Στιούαρτ μετά «Τα Σύννεφα του Σιλς Μαρία» που της χάρισαν ένα Σεζάρ Β’ Γυναικείου Ρόλου, το πρώτο που απονεμήθηκε ποτέ σε Αμερικανίδα ηθοποιό.

Διαβάστε ακόμη: Κάννες 2016: Η Κρίστεν Στιούαρτ καλεί τα πνεύματα μιας καλής ερμηνείας στο «Personal Shopper»

Personal Shopper 1 607

Μετά την πρεμιέρα της στο διαγωνιστικό τμήμα του Φεστιβάλ Καννών, η ταινία δέχτηκε την πρώτη έντονη γιούχα της φετινής διοργάνωσης (κάποια στιγμή ήταν αναμενόμενο να συμβεί!). Επιβεβαιώνοντας, όμως, ότι κάτι τέτοιο δεν είναι απαραίτητα ενδεικτικό για την ποιότητα μιας ταινίας, η ετυμηγορία των περισσότερων κριτικών (ανάμεσά τους και η δική μας) ήταν πολύ πιο επιεικής, κάνοντας λόγο για ένα ενδιαφέρον και ιδιοσυγκρασιακό μείγμα ταινίας τρόμου και ψυχολογικού δράματος.

Δείτε το τρέιλερ και την αφίσα της ταινίας παρακάτω.

Διαβάστε ακόμη

Personal Shopper poster