Buzz

«Κάντε κάτι»: Η Κρίστεν Στιούαρτ έχει να πει κάτι με νόημα για την ανισότητα των φύλων στη βιομηχανία

στα 10

Η Κρίστεν Στιούαρτ βρέθηκε στο Φεστιβάλ του Σάντανς και μίλησε για τον μοναδικό τρόπο με τον οποίο πρέπει να αντιμετωπιστεί η ανισότητα ανδρών και γυναικών στη βιομηχανία...

«Κάντε κάτι»: Η Κρίστεν Στιούαρτ έχει να πει κάτι με νόημα για την ανισότητα των φύλων στη βιομηχανία

«Από το να κάθεσαι και να παραπονιέσαι γι' αυτό, κάνε κάτι. Πήγαινε γράψε κάτι, πήγαινε κάνε κάτι.»

Η Κρίστεν Στιούρτ είναι σαφής όταν μιλάει για την ανισότητα ανδρών γυναικών στο Χόλιγουντ: η δράση είναι ο μοναδικός τρόπος για να πετύχεις οτιδήποτε.

Το έμαθε από τη μαμά της, το κάνει και τώρα που νιώθει απλά τυχερή έχοντας συνεχώς ρόλους με τους οποίους πρέπει να αναμετρηθεί - όπως στη νέα ταινία της Κέλι Ράιχαρντ με τίτλο «Certain Women» που έκανε την πρεμιέρα της στο Φεστιβάλ του Σάντανς.

Διαβάστε ακόμη: To «Swiss Army Man» είναι η ταινία για την οποία όλοι μιλάνε (και γελάνε) στο Sundance

Kristen Stewart 607

To «Certain Women» της Κέλι Ράιχαρντ (η δημιουργός του «Wendy and Lucy» και του «Night Moves») βασίζεται σε διηγήματα της Μάιλ Μελόι και αφηγείται τις ζωές τριών γυναικών: Της Λόρα Γουέλς, μιας δικηγόρου (την υποδύεται η Λόρα Ντερν) που θα βρεθεί αντιμέτωπη με την ξεροκεφαλιά ενός πελάτη της, της Τζίνα Λούις που θέλει να χτίσει το τέλειο εξοχικό από υλικά της φύσης - την υποδύεται η Μισέλ Γουίλιαμς και της Μπεθ Τράβις (που υποδύεται η Στιούαρτ) και του έρωτά της για μια ιδιοκτήτρια φάρμας.

Δείτε εδώ το βίντεο με την Κρίστεν Στιούαρτ:


Διαβάστε και δείτε ακόμη