Buzz

Η Κρίστεν Στιούαρτ βρίσκει το Χόλιγουντ «αηδιαστικά σεξιστικό»!

στα 10

Ενώνοντας τη φωνή της με ολοένα και περισσότερες συναδέλφους της στη βιομηχανία, η Κρίστεν Στιούαρτ ξεσπαθώνει κατά ενός Χόλιγουντ που συνεχίζει να βλέπει τις γυναίκες με «άλλο» μάτι.

Η Κρίστεν Στιούαρτ βρίσκει το Χόλιγουντ «αηδιαστικά σεξιστικό»!

«Οι γυναίκες αναπόφευκτα πρέπει να εργαστούν πιο σκληρά προκειμένου να ακουστούν. Το Χόλιγουντ είναι αηδιαστικά σεξιστικό. Είναι τρελό. Είναι τόσο προσβλητικό που είναι τρελό.»

Μια ακόμη δυνατή φωνή κατά ενός Χόλιγουντ που συνεχίζει να φέρεται στις γυναίκες διαφορετικά απ' ότι στους άντρες είναι αυτή της Κίρστεν Στιούαρτ, η οποία αφού απέβαλε με συνοπτικές διαδικασίες από πάνω της το «Twilight» παρελθόν της και έγινε η πρώτη Αμερικανίδα ηθοποιός που κέρδισε ποτέ βραβείο Σεζάρ, μιλάει πλέον με την άνεση μιας γυναίκας που ξέρει τη βιομηχανία από την καλή και από την ανάποδη.

Διαβάστε ακόμη: «Από μικρά κορίτσια ταυτιζόμαστε με τον Τομ Σόγιερ»: η Μέριλ Στριπ εξηγεί όσα ακόμα και το σεξιστικό Χόλιγουντ δε λέει να καταλάβει

Kristen Stewart 607

Συμπληρώνοντας τον αφορισμό πως «η διασημότητα είναι το χειρότερο πράγμα στον κόσμο», η Κρίστεν Στιούαρτ μίλησε και για τις σκηνές σεξ που την κομπλάρουν, αλλά και για το γιατί οι γυναίκες αναγκάζονται να εμφανιστούν ημίγυμνες στις ταινίες της βιομηχανίας.

«Αμφιβάλλω κάθε φορά που μια καθιερωμένη ηθοποιός κάνει τελικά μια σκηνή σε μια ταινία όπου δείχνει το στήθος της και δεν το έχει κάνει μέχρι τότε. Και ίσως το κάνει μόνο για ένα ρόλο που θα της προσθέσει πρεστίζ και είναι ok. Κάθε φορά λέω από μέσα μου: "Ω Θεέ μου, ευχαριστώ που αποκάλυψες στον κόσμο τους θησαυρούς σου".»

Διαβάστε ακόμη: H Κέιτ Μπλάνσετ σιχάθηκε τα κόκκινα χαλιά και τον τρόπο που η βιομηχανία του θεάματος συμπεριφέρεται στις γυναίκες

Kristen Stewart 607

«Σιχαίνομαι τις ερωτικές σκηνές όταν είναι σκηνοθετημένες. Τότε τα πράγματα είναι άβολα με έναν γκροτέσκο τρόπο. Στο "Twilight" έπρεπε να κάνουμε με τον Ρόμπερτ την πιο επική σκηνή σεξ όλων των εποχών. Επρέπε να είμαι υπερβατική, δηλαδή απάνθρωπη - το καλύτερο σεξ που μπορείς να φανταστείς. Σκεφτήκαμε πως θα μπορέσουμε να το φέρουμε εις πέρας. Ημασταν όλο αγωνία. Και είναι κρίμα, γιατί θέλαμε και οι δύο να γίνει καλά.»

Για την ώρα η Κρίστεν Στιούαρτ συνεχίζει τη μεγάλη στροφή στην καριέρα της - που έχει ξεκίνησει εδώ και καιρό με αποκορύφωμα το «Clouds of Sils Maria» του Ολιβιέ Ασαγιάς, με ρόλο στη νέα ταινία του Γούντι Αλεν και ανεβαίνει σκαλιά σε ένα «διαφορετικό» Χόλιγουντ από αυτό που κάποτε την προόριζε η επιτυχία του «Twilight Saga».

Διαβάστε ακόμη: