Buzz

H Κέιτ Μπλάνσετ σιχάθηκε τα κόκκινα χαλιά!

στα 10

Στρέφοντας τα βέλη της σε όσους ασχολούνται με οτιδήποτε άλλο εκτός από τον πραγματικό λόγο για τον οποίο μια ηθοποιός περπατά σε ένα κόκκινο χαλί, η Κέιτ Μπλάνσετ εξαπολύει επίθεση προς πάσα κατεύθυνση.

Flix Team
H Κέιτ Μπλάνσετ σιχάθηκε τα κόκκινα χαλιά!

Σε πρόσφατη συνέντευξή της στο Harper's Bazaar, η Κέιτ Μπλάνσετ σχολίασε καυστικά τη μανία των δημοσιογράφων με τις ασήμαντες πληροφορίες γύρω από τις ηθοποιούς που περπατούν στα κόκκινα χαλιά, επικεντρώνοντας την κριτική της στη νέα μανία με τίτλο «mani cam» που δεν είναι τίποτ' άλλα από την καταγραφή από τις κάμερες του μανικιούρ των διασήμων της σόου μπιζ.

«Ποια θα είναι η επόμενη ερώτηση; Τι μάρκα ταμπόν φοράς;», ήταν η αντίδραση της Κέιτ Μπλάνσετ.

Διαβάστε ακόμη: H Κέιτ Μπλάνσετ διαλέγει τις 10 αγαπημένες ταινίες της παιδικής της ηλικίας

Cate Blanchett Harper's Bazaar 2015 Australia

«Από τότε που περπάτησα πρώτη φορά σε κόκκινο χαλί, τα πράγματα έχουν αλλάξει πολύ. Ο τρόπος με τον οποίο αντιμετωπίζονται οι γυναίκες... Για όνομα του Θεού! Είναι μόνο ένα φόρεμα... Ο κόσμος δείχνει να ξεχάνει το γεγονός πως οι γυναίκες περπατούν σε ένα κόκκινο χαλί επειδή έχουν δώσει εξαιρετικές ερμηνείες. Είναι μια υπέροχη δικαιολογία για να ντυθείς επίσημα και διασκεδάσεις. Αλλά ας μην ξεχνάμε και τη δουλειά του καθενός.»

Τον τελευταίο καιρό στο Χόλιγουντ τρέχει μια καμπάνια με τον τίτλο #askhermore, που στην πραγματικότητα καταδικάζει την πρακτική των δημοσιογράφων και των τηλεπαρουσιαστών που απευθύνουν ερωτήσεις στις γυναίκες ηθοποιούς που δεν θα ρωτούσαν ποτέ έναν άντρα.

Cate Blanchett Harper's Bazaar 2015 Australia

Στην τελετή της απονομής του Σωματείου των Αμερικάνων Ηθοποιών, η Τζούλιαν Μουρ, η Τζένιφερ Ανιστον και η Ρις Γουίδερσπουν αρνήθηκαν να βάλουν τα χέρια τους στο «mani cam», ενώ η Μπλάνσετ απευθύνθηκε σε έναν οπερατέρ που τη «σκάναρε» από την κορφή ως τα νύχια λέγοντάς του: «Θα έκανες το ίδιο και στους άντρες;».

Δείτε εδώ το στιγμιότυπο:


Διαβάστε ακόμη: