Buzz

Και η Κέιτ Μπλάνσετ θέλει ένα guest στο «Downton Abbey»

στα 10

Μετά την Κέιτ Μίντλετον, η Κέιτ Μπλάνσετ στο «Downton Abbey»; Ω, αυτό θέλουμε να το δούμε!

Και η Κέιτ Μπλάνσετ θέλει ένα guest στο «Downton Abbey»

Μετά την επίσκεψη (μόνο κι όχι guest εμφάνιση δυστυχώς) της Κέιτ Μίντλετον στα πλατό της δημοφιλούς βρετανικής σειράς εποχής, τώρα μία άλλη Κέιτ θέλει να βρεθεί έστω και για μια μέρα γυρισμάτων στον Πύργο του Downton. H Kέιτ Μπλάνσετ διαφωνεί με τους πιστούς του «Downton Abbey» που θεωρούν ότι η σειρά έχει χάσει το «κάτι» της και θέλει απεγνωσμένα να γραφτεί ένας guest ρόλος και για την ίδια.

Διαβάστε ακόμα: Είστε έτοιμοι για το αμερικάνικο «Downton Abbey»;

cate blanchett lily james 607

Μάλιστα, σύμφωνα με την ίδια, η συνεργασία της με δύο πρωταγωνίστριες της σειράς, τις Λίλι Τζέιμς («Ρόουζ») και Σόφι ΜακΣέρα («Ντέιζι»), στην κινηματογραφική «Σταχτοπούτα» του Κένεθ Μπράνα, της έδωσε την ευκαιρία να δηλώσει ξεκάθαρα το ενδιαφέρον της: τους είπε να το μεταφέρουν στον Τζούλιαν Φέλοουζ!

Διαβάστε ακόμα: Downton Abbey χωρίς Μάγκι Σμιθ δε γίνεται...

Cate Blanchett Downton Abbey 607

«Ω, είχα πολλές ιδέες να τους πω. Και τις είπα! Οχι, δεν έχω λάβει ακόμα κάποιο τηλεφώνημα, όμως τώρα που συναντιέμαι ξανά με τα κορίτσια για το promotion της ''Σταχτοπούτας" θα τις ρωτήσω και θα ανασύρω ξανά το θέμα...» είπε η Μπλάνσετ σε πρόσφατη συνέντευξή της.

Πάντως πριν από λίγο καιρό ο Χιου Μπόνβιλ («Λόρδος Γκράνθαμ») υποψίασε τους φαν για το τι πρόκειται να συμβεί στον πολυαναμενόμενο 6ο κύκλο της σειράς: η αφήγηση θα ξεκινήσει από το 1925, με την Ρόουζ και τον Μπράνσον στην Αμερική. Οπότε μήπως υπάρχει χώρος και ρόλος για την Κέιτ Μπλάνσετ;

Θα περιμένουμε με ανυπομονησία!

Διαβάστε ακόμα: