Buzz

O Καρλ Λάγκερφελντ σκηνοθετεί την Κρίστεν Στιούαρτ ως Coco Chanel

στα 10

Μέρος της φετινής καμπάνιας του οίκου Chanel με κεντρικό πρόσωπο την Κρίστεν Στιούαρτ, το μικρού μήκους φιλμ που γύρισε ο Καρλ Λάγκερφελντ βάζει τη μούσα μέσα στο θρύλο - και το αντίθετο.

O Καρλ Λάγκερφελντ σκηνοθετεί την Κρίστεν Στιούαρτ ως Coco Chanel

Το 11λεπτο φιλμ με τον τίτλο «Once and Forever» παρουσιάστηκε στο Métiers d’Art σόου του οίκου Chanel στη Ρώμη και παρουσιάζει την Κρίστεν Στιούαρτ στα παρασκήνια του γυρίσματος μιας ταινίας στην οποία υποδύεται την Κοκό Σανέλ. Πίσω από το φακό ο Καρλ Λάγκερφελντ αφήνει ίχνη από το θρύλο της Σανέλ, σχολιάζοντας το star system, αλλά και την αγωνία του ηθοποιού πριν και μετά την πρόβα...

«Τα vintage κομμάτια υψηλής ραπτικής ήταν συγκλονιστικά. Μπορούσα να νιώσω την ιστορία τους σε κάθε βήμα. Το να κοιτάς στα αρχεία είναι ένα τεράστιο προνόμιο, αλλά το να μπορείς πραγματικά να τα νιώσεις... να τα φορέσεις... να τα αγγίξεις... είναι ανεκτίμητο», σχολιάζει η Κρίστεν Στιούαρτ που συμπρωταγωνιστεί με την Τζέραλντιν Τσάπλιν που στο παρελθόν είχε υποδυθεί κι αυτή με τη σειρά της τη Σανέλ για τις ανάγκες του οίκου.

Διαβάστε ακόμη: Η Κρίστεν Στιούαρτ βρίσκει το Χόλιγουντ «αηδιαστικά σεξιστικό»!


Διαβάστε και δείτε ακόμη: