Buzz

Αυτή είναι η ταινία που σκηνοθέτησε η Κρίστεν Στιούαρτ

στα 10

Το ανέφερε σε κάθε της συνέντευξη τον τελευταίο χρόνο και τώρα το έκανε πράξη: η Κρίστεν Στιούαρτ σκηνοθέτησε την πρώτη της μικρού μήκους και θα κάνει πρεμιέρα στο Σάντανς.

Αυτή είναι η ταινία που σκηνοθέτησε η Κρίστεν Στιούαρτ

H Κρίστεν Στιούαρτ μοιάζει να περνά μια θαυμάσια περίοδο επανανακάλυψης του εαυτού της και σ' αυτό το πλαίσιο θέλησε να δοκιμαστεί στη σκηνοθεσία. Η επιθυμία της υλοποιήθηκε γρήγορα, με ένα πρότζεκτ που εμπνεύστηκαν οι ψηφιακές εκδόσεις Refinery29. Για τις ανάγκες του πρότζεκτ, η Refinery29 επιστράτευσε δώδεκα γυναίκες δημιουργούς (σκηνοθέτες, σεναριογράφους και animators), οι οποίες αναλαμβάνουν να «εξερευνήσουν τη δυναμική της εξουσίας» μέσα από μια γυναικεία ματιά. Το πρώτο φιλμ της σειράς, με τη σκηνοθετική υπογραφή της Κλόι Σεβινί, έκανε ήδη την πρεμιέρα του στην Εβδομάδα Κριτικής του Φεστιβάλ Καννών.

Διαβάστε ακόμη: Η Κρίστεν Στιούαρτ τώρα και σκηνοθέτης!

Η ταινία της Κρίστεν Στιούαρτ έχει τίτλο «Come Swim» (παλαιότερα «Water») και θα παρουσιαστεί στο Φεστιβάλ του Σάντανς 2017, στο τμήμα αμερικανικών μικρού μήκους ταινιών μυθοπλασίας. Συμπαραγωγός της ταινίας είναι η Scott Free του Ρίντλεϊ Σκοτ, ενώ τη μουσική υπογράφει η St. Vincent. Η σύνοψη της ταινίας είναι ταιριαστά αινιγματική: Αυτό είναι ένα δίπτυχο μιας μέρας ενός άντρα, το μισό ιμπρεσιονιστικά και το μισό ρεαλιστικά πορτρέτα. Δείτε φωτογραφίες του «Come Swim» παρακάτω.

come swim 607

come swim 607

come swim 607

come swim 607

Διαβάστε ακόμη: