Buzz

H Μισέλ Γουίλιαμς, η Κρίστεν Στιούαρτ και η Λόρα Ντερν είναι «Certain Women» της Κέλι Ράιχαρντ

στα 10

Μια από τις πιο ενδιαφέρουσες σκηνοθέτες των ημερών μας, επιστρέφει με ένα θαυμάσιο γυναικείο καστ.

H Μισέλ Γουίλιαμς, η Κρίστεν Στιούαρτ και η Λόρα Ντερν  είναι «Certain Women» της Κέλι Ράιχαρντ

Από την πρώτη της ταινία «River of Grass» πίσω στο 1994 και μέχρι σήμερα, η Κέλι Ράιχαρντ μοιάζει να κάνει σταθερά ένα χαμηλότονο σινεμά ηχηρού συναισθηματικού αντίκτυπου, να αφηγείται μικρές ιστορίες που κουβαλάς μαζί σου για καιρό μετά την θέασή τους.

Το «Certain Women» είναι μια ακόμη τέτοια ταινία, αποτελούμενη από τις ιστορίες τριών γυναικών που συνδέονται περιφερειακά όχι μόνο από τον τόπο, τους ανοιχτούς ορίζοντες του αμερικάνικου βορά, μα και από τις ίδιες της ζωές τους. Μια δικηγόρος που προσπαθεί να επιβιώσει σε έναν κόσμο ανδρών και μια υπόθεση που την φέρνει αντιμέτωπη με μια δύσκολη κατάσταση. Μια γυναίκα που ονειρεύεται να χτίσει το σπίτι των ονείρων της και μια νεαρή φοιτήτρια νομικής που έρχεται κοντά μια ντροπαλή ραντσέρισα είναι οι βασικές ηρωίδες σε αυτό το κινηματογραφικό τρίπτυχο.

Διαβάστε ακόμη: Η Κρίστεν Στιούαρτ εξομολογείται την αγάπη της για τον «Αστακό» του Γιώργου Λάνθιμου!

certain women 607

certain women 607

certain women 607

Με τον Τοντ Χέινς στην παραγωγή, το εξαιρετικό καστ και θαυμάσιες κριτικές να το συνοδεύουν από την πρώτη του προβολή στο φεστιβάλ του Sundance, το φιλμ της Ράιχαρντ ετοιμάζεται τώρα για το Τορόντο και την έξοδό του στις Αμερικάνικες αίθουσες το Φθινόπωρο.

certain women 607

Δείτε πιο κάτω το πρώτο τρέιλερ κι ένα κλιπ με την ηρωίδα της Κρίστεν Στιούαρτ.



Δείτε ακόμη: