Buzz

Advent Calendar: 14 Δεκεμβρίου 2016

στα 10

Το Flix μετράει τις μέρες μέχρι τα Χριστούγεννα! Από την 1η μέχρι τις 25 Δεκεμβρίου, κάθε πρωί, ξαναζεί τα πιο ωραία του φιλιά. Στο σινεμά.

Advent Calendar: 14 Δεκεμβρίου 2016

Διαβάστε, δείτε, χαζέψτε, θυμηθείτε, με τον απολογισμό του Flix για το 2016

Είχατε ποτέ σας advent calendar όταν ήσασταν μικροί; Εκείνα τα ημερολόγια για τις πρώτες 25 μέρες του Δεκέμβρη, όπου κάθε πρωί έπρεπε ν’ ανοίξετε ένα παραθυράκι και ν’ ανακαλύψετε μια εικόνα - δώρο, μέχρι να φτάσετε ανήμερα Χριστούγεννα; Το Flix ετοίμασε για σας το δικό του advent calendar και φέτος, για να κάνει το κάθε πρωί σας μέχρι τις 25 Δεκεμβρίου μια (κινηματογραφική) περιπέτεια!

Ηρθε η ώρα για το Flix Top Ten 2016: Ψηφίστε την καλύτερη ταινία της χρονιάς!

Κάθε πρωί του Δεκεμβρίου, χωρίς εξαιρέσεις, το Flix σάς κάνει «δώρο» τα αξέχαστα κινηματογραφικά φιλιά: ερωτικά, λατρευτικά, κωμικά, συγκινητικά, στο στόμα ή αλλού, κλασικά ή όχι. Για 25 μέρες, το Flix σάς δίνει ένα φιλί και σάς φτιάχνει το κέφι, για να λέμε καλημέρα ως τα Χριστούγεννα!

Η Επίθεση του Γιγαντιαίου Μουσακά 607

Η ταινία - «Η Επίθεση του Γιγαντιαίου Μουσακά» του Πάνου Χ. Κούτρα, 1999 Ακριβώς στην αλλαγή της χιλιετίας, ο Πάνος Χ. Κούτρας σκηνοθέτησε την πρώτη μεγάλου μήκους ταινία του κι έβαλε μια και καλή το όνομά του στον ελληνικό και παγκόσμιο κινηματογραφικό χάρτη. Μια κωμική εξτραβαγκάντσα, ένα ρομάντζο φαντασίας, ένα φιλμ που έμελλε να γίνει cult αλλά ήταν και είναι απόλυτα αθηναϊκό, αφηγείται την ιστορία της Τάρας (υποδύεται ο Γιάννης Αγγελάκης που έφυγε πρόωρα απ' τη ζωή), που προσπαθεί να εξιχνιάσει το μυστήριο ενός γιγαντιαίου μουσακά που ίπταται πάνω από την Αθήνα και κατασπαράσσει τους τρομοκρατημένους πολίτες. Η απάντηση κρύβεται στο διάστημα, σ' ένα σκάφος που πλοηγούν πέντε εξωγήινες. Δείτε ακόμη τη βιντεοσυνέντευξη: Πάνος Χ. Κούτρας - «Βάζω στον εαυτό μου δύσκολα»

Το φιλί Ο αστρονόμος Αλέξης (του Χρήστου Μάντακα) συμμαχεί με την Τάρα στην προσπάθειά τους να διασωθούν, στην υπό απειλή μουσακά Αθήνα. Καθώς στη διάρκειά της περιπέτειάς τους έρχονται πιο κοντά, ο έρωτας θα γεννηθεί ανάμεσά τους και θα φέρει το σωτήριο ξημέρωμα στην πόλη.


επίθεση του γιγαντιαίου μουσακά gif


Περισσότερο Advent Calendar 2016

Κάντε μαζί μας τον απολογισμό του 2016