Φεστιβάλ / Βραβεία

Actors on Actors 2016: Οι ηθοποιοί της χρονιάς μιλάνε μεταξύ τους

στα 10

Οι (οσκαρικοί) πρωταγωνιστές του 2016 στέκονται ο ένας δίπλα στον άλλο σε απολαυστικές συζητήσεις για την τέχνη του να είσαι ηθοποιός πριν από σταρ!

Actors on Actors 2016: Οι ηθοποιοί της χρονιάς μιλάνε μεταξύ τους

Μέχρι και το τέλος του χρόνου, το Variety θα προσκαλεί τους πρωταγωνιστές της χρονιάς σε συζητήσεις επί παντός επιστητού. Ακολουθούν τα πρώτα βίντεο που κυκλοφόρησαν και αποδεικνύουν πως εκτός από λάμψη, οι υπέροχοι άνθρωποι που θα δείτε παρακάτω ξέρουν ακριβώς τι κάνουν και κυρίως γιατί το κάνουν...

Η οσκαρική περίοδος ξεκίνησε και επίσημα: Το National Board of Review ψηφίζει το «Manchester by the Sea» καλύτερη ταινία του 2016


Ο Ράιαν Ρέινολντς (θα άξιζε ένα οσκαρικό mention για το «Deadpool») μιλάει με την Ταράτζι Π. Χένσον (λέγε με Cookie και θέλω μια θέση στα Οσκαρ για το «Hidden Figures»).


H Εμα Στόουν (φαβορί για το Οσκαρ Α' Γυναικείου Ρόλου για το «La La Land») μιλάει με τη Μόλι Σάνον (outsider στο Β' Ρολο για το «Other People»).


Η Εϊμι Ανταμς (φαβορί για το Οσκαρ Α' Γυναικείου Ρόλου για το «Arrival») μιλάει με τον Αντριου Γκάρφιλντ (υπερ-πρωταγωνιστή φέτος στο «Αντιρρησίας Συνείδησης» του Μελ Γκίμπσον και στο «Silence» του Μάρτιν Σκορσέζε).


Η Νάταλι Πόρτμαν (όχι σίγουρα μέσα στην πεντάδα για το «Jackie») μιλάει με τη Μισέλ Γουίλιαμς (με πιθανότητες για την πεντάδα του Β' Γυναικείου για το «Manchester by the Sea»).


Ο Τομ Χανκς (θα βρεθεί στις υποψηφιότητες με το «Sully»;) μιλάει με τη Βαιόλα Ντέιβις (που θα βρεθεί σίγουρα στις υποψηφιότητες - για Β' Ρόλο στο «Fences»).


Η Ανέτ Μπένινγκ (φαβορί για μια υποψηφιότητα Α' Γυναικείου Ρόλου για το «20th Century Women») μιλάει με τη Ναόμι Χάρις (φαβορί, αυτή για το ίδιο το Οσκαρ Β' Γυναικείου Ρόλου για το «Moonlight»).


Ο Μάθιου ΜακΚόναχεϊ (αγνώριστος στο «Gold») μιλάει με τον Τζεφ Μπρίτζες (ψιλοφαβορί για το Οσκαρ Β' Ανδρικού Ρόλου για το εξαιρετικό «Hell or High Water»).


O Κέισι Αφλεκ (φαβορί για το Οσκαρ Α' Ανδρικού Ρόλου για το «Manchester by the Sea») μιλάει με την πάλαι πότε συμπρωταγωνίστριά του στο «To Die For» Νικόλ Κίντμαν (φέτος και αυτή σε οσκαρική τροχιά με το «Lion»)

Δείτε εδώ συγκεντρωμένα όλα τα βίντεο του Variety για το «Actors on Actors» του 2016:


Περισσότερες λίστες με χειρότερα και καλύτερα της χρονιάς