Buzz

Advent Calendar: 2 Δεκεμβρίου 2016

στα 10

Το Flix μετράει τις μέρες μέχρι τα Χριστούγεννα! Από την 1η μέχρι τις 25 Δεκεμβρίου, κάθε πρωί, ξαναζεί τα πιο ωραία του φιλιά. Στο σινεμά.

Advent Calendar: 2 Δεκεμβρίου 2016

Είχατε ποτέ σας advent calendar όταν ήσασταν μικροί; Εκείνα τα ημερολόγια για τις πρώτες 25 μέρες του Δεκέμβρη, όπου κάθε πρωί έπρεπε ν’ ανοίξετε ένα παραθυράκι και ν’ ανακαλύψετε μια εικόνα - δώρο, μέχρι να φτάσετε ανήμερα Χριστούγεννα; Το Flix ετοίμασε για σας το δικό του advent calendar και φέτος, για να κάνει το κάθε πρωί σας μέχρι τις 25 Δεκεμβρίου μια (κινηματογραφική) περιπέτεια!

Ηρθε η ώρα για το Flix Top Ten 2016: Ψηφίστε την καλύτερη ταινία της χρονιάς!

Κάθε πρωί του Δεκεμβρίου, χωρίς εξαιρέσεις, το Flix σάς κάνει «δώρο» τα αξέχαστα κινηματογραφικά φιλιά: ερωτικά, λατρευτικά, κωμικά, συγκινητικά, στο στόμα ή αλλού, κλασικά ή όχι. Για 25 μέρες, το Flix σάς δίνει ένα φιλί και σάς φτιάχνει το κέφι, για να λέμε καλημέρα ως τα Χριστούγεννα!

notorious 607

Η ταινία - «Notorious» του Αλφρεντ Χίτσκοκ, 1946 Αμέσως μετά το τέλος του Δεύτερου Παγκόσμιου, ο 46χρονος, τότε, Αλφρεντ Χίτσκοκ έστησε ένα από τα ομορφότερα love stories και μια από τις πιο συναρπαστικές ιστορίες κατασκοπείας της καριέρας του και του σινεμά. Στην καρδιά της Βραζιλίας, ο Αμερικανός πράκτορας Ντέβλιν προσπαθεί να πείσει την όμορφη Αλίσια Ούμπερμαν να διεισδύσει σε μια μικρή κοινότητα Ναζί που έχουν διαφύγει στη Λατινική Αμερική. Διαβάστε εδώ την κριτική του Flix για το «Notorious». Δείτε ακόμη: Τα κοντινά του Αλφρεντ Χίτσκοκ γράφουν τη δική τους κινηματογραφική ιστορία

Το φιλί Είναι ένα από τα διασημότερα στην ιστορία του σινεμά, όχι μόνο εξαιτίας της σαγήνης των δυο πρωταγωνιστών, αλλά κυρίως χάρη στην πονηριά του Αλφρεντ Χίτσκοκ. Προκειμένου να κοροϊδέψει τις επιταγές της Λογοκρισίας, που επέβαλε τα κινηματογραφικά φιλιά να μη διαρκούν πάνω από τρία δευτερόλεπτα, ο Χίτσκοκ έβαλε τους δυο ηθοποιούς του να σταματούν κάθε τρία δευτερόλεπτα, να ψιθυρίζουν, ν' αγκαλιάζονται και να... ξαναπιάνουν δουλειά, με αποτέλεσμα ένα φιλί διάρκειας δυόμιση ολόκληρων λεπτών και μια από τις πιο ερωτικές σκηνές που βλέπουμε ποτέ στη μεγάλη οθόνη.


notorious gif


Περισσότερο Advent Calendar 2016

Κάντε μαζί μας τον απολογισμό του 2016

Θυμηθείτε εδώ όλα τα παράθυρα του advent calendar που άνοιξε το Flix το 2015, κοιτάζοντας στα μάτια τα ωραιότερα βλέμματα του σινεμά: