Buzz

Advent Calendar: 3 Δεκεμβρίου 2016

στα 10

Το Flix μετράει τις μέρες μέχρι τα Χριστούγεννα! Από την 1η μέχρι τις 25 Δεκεμβρίου, κάθε πρωί, ξαναζεί τα πιο ωραία του φιλιά. Στο σινεμά.

Advent Calendar: 3 Δεκεμβρίου 2016

Διαβάστε, δείτε, χαζέψτε, θυμηθείτε, με τον απολογισμό του Flix για το 2016

Είχατε ποτέ σας advent calendar όταν ήσασταν μικροί; Εκείνα τα ημερολόγια για τις πρώτες 25 μέρες του Δεκέμβρη, όπου κάθε πρωί έπρεπε ν’ ανοίξετε ένα παραθυράκι και ν’ ανακαλύψετε μια εικόνα - δώρο, μέχρι να φτάσετε ανήμερα Χριστούγεννα; Το Flix ετοίμασε για σας το δικό του advent calendar και φέτος, για να κάνει το κάθε πρωί σας μέχρι τις 25 Δεκεμβρίου μια (κινηματογραφική) περιπέτεια!

Ηρθε η ώρα για το Flix Top Ten 2016: Ψηφίστε την καλύτερη ταινία της χρονιάς!

Κάθε πρωί του Δεκεμβρίου, χωρίς εξαιρέσεις, το Flix σάς κάνει «δώρο» τα αξέχαστα κινηματογραφικά φιλιά: ερωτικά, λατρευτικά, κωμικά, συγκινητικά, στο στόμα ή αλλού, κλασικά ή όχι. Για 25 μέρες, το Flix σάς δίνει ένα φιλί και σάς φτιάχνει το κέφι, για να λέμε καλημέρα ως τα Χριστούγεννα!

mulholland drive 607

Η ταινία - «Mulholland Drive» του Ντέιβιντ Λιντς, 2001 Ενα love story στην πόλη των ονείρων. Ενας τηλεοπτικός πιλότος που απορρίφθηκε, για να γίνει μια από τις πιο αινιγματικές ταινίες του Ντέιβιντ Λιντς - κι αυτό λέει πολλά. Η ιστορία της Μπέτι Ελμς που εγκαθίσταται στο Λος Αντζελες κι επιδιώκει να γίνει ηθοποιός, έφερε στην επιφάνεια την εκρηκτική Λόρα Χάρινγκ αλλά, κυρίως, τη Ναόμι Γουοτς που από εκείνη τη στιγμή πήρε τον ανηφορικό δρόμο της καριέρας της. Το φιλμ τιμήθηκε με το βραβείο σκηνοθεσίας στο Φεστιβάλ Καννών, μια υποψηφιότητα για Οσκαρ σκηνοθεσίας και φιγουράρει σταθερά στις λίστες με τις καλύτερες ταινίες του 21ου αιώνα. Κατά τα άλλα... silencio. Δείτε ακόμη: «Mulholland Drive». Η προηγούμενη επιστροφή του Ντέιβιντ Λιντς στην τηλεόραση

Το φιλί Η νεαρή, αθώα, ξανθιά φέρελπις ηθοποιός Μπέτι και η μυστηριώδης Ρίτα επιστρέφουν στο εγκαταλελειμένο διαμέρισμα όπου συγκατοικούν, μετά από μια κοπιαστική μέρα, όπου η Μπέτι κερδίζει ένα ρόλο και οι δυο τους φτάνουν λίγο πιο κοντά στο ν' ανακαλύψουν την ταυτότητα της Ρίτα που πάσχει από αμνησία. Νιώθουν καλά. Νιώθουν ευγνωμωσύνη. Νιώθουν ασφαλείς η μια δίπλα στην άλλη στο κρεβάτι. Φιλιούνται.


mulholland drive gif


Περισσότερο Advent Calendar 2016

Κάντε μαζί μας τον απολογισμό του 2016