Buzz

Το Flix διαλέγει τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας

στα 10

Το Flix συγκεντρώνει τα τρέιλερ που εντυπωσίασαν και συζητήθηκαν το τελευταίο διάστημα, για τα μάτια σας μόνο.

Flix Team
Το Flix διαλέγει τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας

Η νέα εβδομάδα έφερε τρέιλερ για σειρές και ταινίες που θα κάνουν την πρεμιέρα τους στις διαδικτυακές πλατφόρμες σε video on demand και στις σκοτεινές αίθουσες.

Εμείς εδώ στο Flix κάναμε ένα μικρό ξεκαθάρισμα με τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας. Τρέιλερ που εντυπωσίασαν, συζητήθηκαν, έγιναν viral και πάνω από όλα έκαναν σωστά τη δουλειά τους: να μας κάνουν να ανυπομονούμε όσο τίποτε άλλο για το τελικό αποτέλεσμα σε μικρή και μεγάλη οθόνη.


«Carmen»

Οι Πολ Μέσκαλ και Μελίσα Μπαρέρα ζουν το δικό τους οπερατικό πάθος σε σκηνοθεσία του χορογράφου του «Μαύρου Κύκνου» Μπενζαμέν Μιλπιέ. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Carmen».

«The Super Mario Bros. Movie»

Ο αγαπημένος ήρωας της Nintendo ετοιμάζεται για ένα ακόμα κινηματογραφικό πέρασμα, αυτή την φορά με μια ταινία κινουμένων σχεδίων από το στούντιο της Illumination. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «The Super Mario Bros. Movie».

«Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves»

Το νέο τρέιλερ φαίνεται πως πέτυχε critical hit. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves».

«Paint»

Ο Οουεν Γουίλσον (δεν) είναι ο Μπομπ Ρος που αγαπάμε στο πρώτο τρέιλερ της νέας κωμωδίας στην οποία πρωταγωνιστεί. Διαβάστε περισσότερα εδώ για το «Paint».

«Barry Season 4»

H τέταρτη σεζόν θα κάνει πρεμιέρα στο HBO Max στις 16 Απριλίου.

«Yellowjackets Season 2»

Η δεύτερη σεζόν της πολυβραβευμένης σειράς θα κάνει πρεμιέρα στις 24 Μαρτίου.

«No Hard Feelings»

H Τζένιφερ Λόρενς πρωταγωνιστεί στη raunchy κωμωδία του Τζιν Στουπνίσκι στον ρόλο μιας οδηγού που χάνει το αυτοκίνητό της και στη συνέχεια προσλαμβάνεται από τους γονείς ενός εσωστρεφούς 19χρονου αγοριού για να «βγαίνει ραντεβού» με τον γιο τους πριν πάει στο κολέγιο.

«Citadel»

Ο Τζέιμς Μάντεν πρωταγωνιστή στη νέα πανάκριβη σειρά του Amazon, ένα κατασκοπευτικό θρίλερ, σε σκηνοθεσία των αδερφών Ρούσο.

«Ghosted»

Στη νέα ταινία του Apple TV+ o Κρις Εβανς ερωτεύεται την Ανα ντε Αρμας, η οποία όμως κρύβει ένα μυστικό είναι μια μυστική πράκτορας σε αποστολή.

«The Night Agent»

Το ομότιτλο βιβλίο του Μάθιου Κουίρκ γίνεται σειρά για το Netflix στην οποία ένας νεοσύλλεκτος πράκτορας του FBI προσπαθεί να αποκαλύψει μια συνομωσία η οποία φτάνει μέχρι τον Λευκό Οίκο.

«TMNT: Mutant Mayhem»

Τα Χελωνονιτζάκια επιστρέφουν με νέα ταινία κινουμένων σχεδίων σε σενάριο και παραγωγή του Σεθ Ρόγκεν.


Ο κινηματογραφικός οδηγός του Flix | Οι νέες ταινίες της εβδομάδας, ταινίες που συνεχίζονται και αίθουσες σε όλη την Ελλάδα με αναλυτικό πρόγραμμα και ώρες προβολών | Επιλογές από ταινίες σε streaming για την οικιακή σας διασκέδαση.