Buzz

Το πρώτο τρέιλερ του «Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves» φαίνεται πως πέτυχε critical hit

στα 10

Το τρέιλερ έκανε την πρεμιέρα του στο Comic Con του Σαν Ντιέγκο, ενώ η ταινία αναμένεται στις αίθουσες τον Μάρτιο του 2023.

Το πρώτο τρέιλερ του «Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves» φαίνεται πως πέτυχε critical hit

Μετά από λίγα χρόνια απουσίας το Comic Con του Σαν Ντιέγκο ξεκίνησε και πάλι και χτες ένα από τα πρώτα πάνελ ήταν και εκείνο της ταινίας «Dungeons & Dragons» της Paramount. Εκεί βρέθηκαν οι συντελεστές της ταινίας και παρουσίασαν τον επίσημο νέο τίτλος της, «Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves», την σύνοψη αλλά και το πρώτο χορταστικό της τρέιλερ.

Την σκηνοθεσία έχουν αναλάβει οι Τζον Φράνσις Ντάλεϊ και Τζόναθαν Γκολντστάιν, οι όποιοι μας είχαν δώσει την αρκετά έξυπνη και διασκεδαστική κωμωδία «Game Night», με το καστ να περιλαμβάνει τους Κρις Πάιν, Μισέλ Ροντρίγκεζ, Τζάστις Σμιθ και τον Ρεγκέ-Ζαν Πέιτζ από το «Bridgerton», Χιού Γκραντ, και Σοφία Λίλις.

Διαβάστε ακόμα: Ρίξτε το d20 σας. Το «Dungeons & Dragons» επιστρέφει στην μεγάλη οθόνη

Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves

Σύμφωνα με την σύνοψη της ταινίας ενας γοητευτικός κλέφτης και μια ομάδα απίθανων τυχοδιωκτών αναλαμβάνουν μια επική ληστεία για να ανασύρουν ένα χαμένο λείψανο, αλλά τα πράγματα στραβώνουν επικίνδυνα όταν έρχονται αντιμέτωποι με λάθος ανθρώπους.

Το πρώτο τρέιλερ δείχνει ανέλπιστα διασκεδαστικό και φαίνεται πως έχει πέσει πραγματικό μεράκι και αγάπη στην ταινία. Φυσικά όλα αυτά περιμένουμε να επαληθευτούν όταν το «Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves» κάνει την πρεμιέρα του στις αίθουσες στις 3 Μαρτίου 2023.

Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves