Buzz

Wahoo! Ο Κρις Πρατ είναι ο Μάριο στο πρώτο τρέιλερ του «The Super Mario Bros. Movie»

στα 10

Ο αγαπημένος ήρωας της Nintendo ετοιμάζεται για ένα ακόμα κινηματογραφικό πέρασμα, αυτή την φορά με μια ταινία κινουμένων σχεδίων από το στούντιο της Illumination.

Wahoo! Ο Κρις Πρατ είναι ο Μάριο στο πρώτο τρέιλερ του «The Super Mario Bros. Movie»

Κανένας Sonic. Αυτό που περιμένουν αρκετοί φανς είναι η κινηματογραφική μεταφορά κινουμένων σχεδίων του «The Super Mario Bros. Movie» και αυτό για δυο λόγους. Ο ένας γιατί, επιτέλους, θα δουν τον πολυαγαπημένο τους ήρωα στη μεγάλη οθόνη να ζωντανεύει, με την ευχή της Nintendo φυσικά, από το στούντιο Illumination, που μας έχει χαρίσει και τα «Minions», και ο δεύτερος για να ακούσουν τελικά αν ο Κρις Πρατ, ο οποίος δανείζει την φωνή του στον Ιταλό υδραυλικό της καρδιά μας, ήταν η σωστή επιλογή για τον ρόλο.

Δεν χρειάζεται φυσικά να περιμένουμε πολύ μιας και λίγους μήνες πριν την κυκλοφορία της στις αίθουσες, η Nintendo και η Ιllumination δημοσίευσαν το πρώτο τρέιλερ της ταινίας. Και ναι μπορούμε να πάρουμε μια μικρή γεύση και από την φωνή του Πρατ ως Μάριο, χωρίς όμως την ιταλική, σήμα κατατεθέν, ιταλική προφορά του χαρακτήρα.

Διαβάστε ακόμα: Ο Κρις Πρατ θα είναι υπέροχος ως Μάριο. Τουλάχιστον αυτό λέει ο παραγωγός της ταινίας «Super Mario Bros.»

the super mario bros movie

Στο Nintendo Direct, στο οποίο παρουσιάστηκε στο Comic Con της Νέας Υόρκης, o σκηνοθέτης της ταινίας ανέφερε πως την επόμενη εβδομάδα τελειώνουν με το animation και ότι συνεργάζονταν με τη Nintendo για πάνω από εφτά χρόνια πάνω σε αυτό το πρότζεκτ, ενώ ο Κότζι Κόντο, ο συνθέτης του κλασσικού θέματος των παιχνιδιών Mario, συνεργάστηκε για το soundtrack της ταινίας.

Στην ταινία μαζί με τον Πρατ πρωταγωνιστούν και οι Ανια Τέιλορ-Τζόι στον ρόλο της Πριγκίπισσας Πιτς, Τσάρλι Ντέι στον ρόλο του Λουίτζι, Τζακ Μπλακ στον ρόλο του Μπάουζερ, Σεθ Ρόγκεν στον ρόλο του Ντόνκεϊ Κονγκ και ο Κίγκαν-Μάικλ Κέι στον ρόλο του Τόουντ. Η ταινία «Super Mario Bros.» αναμένεται να βγει στις αίθουσες στις 7 Απριλίου 2023.

Απολαύστε το τρέιλερ παρακάτω.

the super mario bros movie