Buzz

Ο Κρις Πρατ θα είναι υπέροχος ως Μάριο. Τουλάχιστον αυτό λέει ο παραγωγός της ταινίας «Super Mario Bros.»

στα 10

Κι όχι, μην περιμένετε να τον ακούσετε να λέει την διάσημη ατάκα «It’s-a-me, Mario!»

Ο Κρις Πρατ θα είναι υπέροχος ως Μάριο. Τουλάχιστον αυτό λέει ο παραγωγός της ταινίας «Super Mario Bros.»

Πριν λίγους μήνες η Nintendo είχε ανακοινώσει πως ο αγαπημένος σε όλους μας Ιταλός υδραυλικός της, ο Μάριο, θα αποκτήσει την δική του animated ταινία με τίτλο «Super Mario Bros.» σε παραγωγή του στούντιο Illumination, το στούντιο που μας έδωσε και τα Minions, και μάλιστα με τον Κρις Πρατ να του δανείζει την φωνή του.

Και μπορεί αρκετοί φανς να χάρηκαν αρκετά ακούγοντας αυτά τα νέα, ειδικά μάλιστα όταν κινηματογραφικό ντεμπούτο του αγαπημένου τους ήρωα, η live action ταινία «Super Mario Bros.» του 1993 με πρωταγωνιστές τους Μπομπ Χόσκινς και Τζον Λεγκουιζάμο, θεωρείτε μια από τις χειρότερες μεταφορές κάποιου video game στη μεγάλη οθόνη, κάποιοι δεν ενθουσιάστηκαν με το όνομα του Πρατ να παίζει τον ρόλο του Μάριο. Ο παραγωγός όμως της ταινίας Κρις Μελεντάντρι έσπευσε να τους καθησυχάσει λέγοντας πως η ερμηνεία του θα είναι υπέροχη.

Διαβάστε ακόμα: O Κόλιν Τρέβοροου κυκλοφόρησε ένα πεντάλεπτο πρόλογο του «Jurassic World: Dominion»

super mario bros

Μιλώντας στο TooFab ο Μελεντάντρι ρωτήθηκε για την ανησυχία που έχουν κάποιοι σχετικά με την επιλογή του Πρατ να παίξει τον ρόλο του Μάριο, με τον ίδιο να απαντάει πως δεν χρειάζεται αυτό να τρελάνει τους φανς μιας και η ταινία δεν θα επικεντρωθεί αρκετά στην ιταλική πλευρά του χαρακτήρα του Μάριο. Κι όχι ο Πρατ δεν θα πει την διάσημη ατάκα «It’s-a-me, Mario!». «Θα το καλύψουμε αυτό στην ταινία. Οπότε θα δείτε πως σίγουρα θα το αναφέρουμε αυτό, αλλά αυτό δεν είναι το νόημα της ερμηνείας σε όλη την ταινία. Το μόνο που μπορώ να σας πω είναι ότι η φωνή που κάνει για εμάς, και τον Μάριο, είναι εκπληκτική. Ναι, ανυπομονώ να το ακούσει ο κόσμος», δήλωσε ο Μελεντάντρι.

Στην ταινία μαζί με τον Πρατ πρωταγωνιστούν και οι Ανια Τέιλορ-Τζόι στον ρόλο της Πριγκίπισσας Πιτς, Τσάρλι Ντέι στον ρόλο του Λουίτζι, Τζακ Μπλακ στον ρόλο του Μπάουζερ, Σεθ Ρόγκεν στον ρόλο του Ντόνκεϊ Κονγκ και ο Κίγκαν-Μάικλ Κέι στον ρόλο του Τόουντ. Η ταινία «Super Mario Bros.» αναμένεται να βγει στις αίθουσες στις 21 Δεκεμβρίου 2022.

super mario bro