Buzz

Ο Οουεν Γουίλσον (δεν) είναι ο Μπομπ Ρος που αγαπάμε στο πρώτο τρέιλερ του «Paint»

στα 10

Η ταινία αναμένεται στις αμερικάνικες αίθουσες τον Απρίλιο.

Ο Οουεν Γουίλσον (δεν) είναι ο Μπομπ Ρος που αγαπάμε στο πρώτο τρέιλερ του «Paint»

Βλέποντας στην φωτογραφία τον Οουεν Γουίλσον με αυτό το μαλλί και να κάθεται σε αυτή την στάση δίπλα από έναν πίνακα, το πρώτο πράγμα που σου έρχεται στο μυαλό είναι πως παίζει τον αγαπημένο σε όλους ζωγράφο Μπομπ Ρος.

Αλλά στη νέα ταινία του Μπριτ ΜακΑνταμς με τίτλο «Paint» ο Γουίλσον δεν παίζει τον Ρος, αν και ο χαρακτήρας του έχει εμπνευστεί αρκετά από αυτόν. Στην πραγματικότητα παίζει τον Καρλ Ναργκλ, ο οποίος παρουσίαζε τη νούμερο ένα τηλεοπτική σειρά ζωγραφικής του Βερμόντ για πάνω από δύο δεκαετίες. Το κοινό του κρέμονταν από κάθε λέξη και πινελιά του μέχρι ο σταθμός αποφάσισε να προσλάβει κάποιον νεότερο και καλύτερο για να τον αντικαταστήσει.

Διαβάστε ακόμα: Ο Γκλεν Πάουελ θα συμπρωταγωνιστήσει με τον Αντονι Χόπκινς στο θρίλερ «Locked»

paint

Το σενάριο το έχει επίσης γράψει ο ΜακΑνταμς, ο οποίος ξεκίνησε την καριέρα του ως σκηνοθέτης διαφημιστικών και μετά προχώρησε στις μικρού μήκους ταινίες. Μαζί με τον Γουίλσον πρωταγωνιστούν και οι Μικαέλα Γουάτκινς, Στίβεν Ρουτ, Γουέντι ΜακΛέντον-Κόβεϊ, Λούσα Στρους, Κιάρα Ρενέ.

Η ταινία αναμένεται να κυκλοφορήσει στις αμερικάνικες αίθουσες στις 7 Απριλίου. Ως τότε δείτε παρακάτω το πρώτο της τρέιλερ.