Buzz

Ο Γκλεν Πάουελ θα συμπρωταγωνιστήσει με τον Αντονι Χόπκινς στο θρίλερ «Locked»

στα 10

Η ταινία σε παραγωγή του Σαμ Ράιμι θα είναι το αμερικάνικο remake του «4x4» των Μαριάνο Κον και Γκαστόν Ντουμπρά από την Αργεντινή.

Ο Γκλεν Πάουελ θα συμπρωταγωνιστήσει με τον Αντονι Χόπκινς στο θρίλερ «Locked»

Το σταρ στάτους του Γκλεν Πάουελ έχει εκτοξευθεί τον τελευταίο καιρό μετά και τον ρόλο του στο «Top Gun: Maverick» και στο «Devotion». Και για την επόμενή του ταινία αφήνει πίσω του τα μαχητικά αεροπλάνα για να οδηγήσει ένα SUV με συνοδηγό μάλιστα τον Αντονι Χόπκινς.

Η ταινία αυτή θα έχει τίτλο «Locked» και, σύμφωνα με το Deadline, θα είναι ένα έντονο θρίλερ για έναν κλέφτη, τον οποίο θα παίξει ο Πάουελ, που εισβάλλει σε ένα πολυτελές SUV, μόνο για να συνειδητοποιήσει ότι έπεσε πάνω σε μια περίπλοκη και θανατηφόρα παγίδα που έστησε ένας μυστηριώδης τύπος.

Διαβάστε ακόμα: Η Αμάντα Σέιφριντ θα συνεργαστεί και πάλι με τον Ατόμ Εγκογιάν

Anthony Hopkins MAIN

Η ταινία θα είναι remake της ταινίας από την Αργεντινή «4x4» των Μαριάνο Κον και Γκαστόν Ντουμπρά, η οποία κυκλοφόρησε το 2019 και κατάφερε να κερδίσει θετικές κριτικές για την δράση και το σασπένς της. Το σενάριο αυτή την φορά θα είναι γραμμένο από τον Μάικλ Ρος, η σκηνοθεσία θα είναι του Ντέιβιντ Γιαροβέσκι, γνωστού από την ταινία «Brightburn: Ζωντανή Κόλαση», και η παραγωγή του Σαμ Ράιμι, ο οποίος είχε ξανασυνεργαστεί με τον Γιαροβέσκι στην ταινία του Netflix «Nightbooks».

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποια ημερομηνία κυκλοφορίας για την ταινία.